Full klaff på Dovreprøven

Ivar og Birk

Ivar og BirkSiste helg gikk Dovrefjellprøven av stabelen og flere Trønderhunder stilte til start. I strålende solskinn men slett ikke så enkle forhold. Det  var nok unghunder som brillierte mest denne helga.

 

Med ekstremt stor deltagelse og lange ventelister var det mange som ikke kom med, men på Søndag var det plass til nesten alle.

 

 

Fra Selbu hadde Ivar og Kari Ellingsen kommet, de har i mange år herjet på premielistene med sine Engelsksettere og nå har de satset på en spennende Pointer.

De valgte seg en pointer fra en svært sterk tispelinje og allerede her forstår vi at valget av hund ikke er tatt ut av løse luften.

Ivar Ellingsen og Jutevatnets Birk med 3 x 1 UK

Jutevatnets Birk ( Eidemlias Dallas T – Jutevatnets Pernille) har nå skaffet seg Derbybilletten og det har han gjort med bravur. 3 x 1 UK på tre starter lover svært godt og alle skjønner at dette kan bli svært bra.

Birk er i de beste hender og i helga gjør han sine saker på en brilliant måte og 1 UK er i boks to dager på rad.

Litt av en start for en Engelsksetter mann som har konvertert til Pointer. Velkommen i gjengen, gratulerer med prestasjonen og måtte dere lykkes med å herje med oss andre og våre konkurenter i årene som kommer.

 

 

 

 

Bjørn og Jutevatnets GavasJutevatnets Gavas er en kullbror som også er Derby klar, med 1 UK i Storlidalen og en 3 UK nå på Dovreprøven og Bjørn Smistad er strålende fornøyd med at ” Derbybiletten” er sikret allerded i vinter.

 

 

 

 

 

 

Karacanis Testa Rosso (Eidemlia’s Dano – Karacanis Zita )  til Geir Roger Hagenes og denne helga ble ført på Dovrefjellprøven av Henry Espeset  til 1.UK. Dermed er den også klar med Derbybiletten og vi gleder oss.

 

Myrteigens BirtheMyrteigen’s Birthe  (Myrteigen’s Leo – Mjølners Edda ) eies av Ragni Gimseng og ble på Dovrefjellprøven ført av Terje Nordheim  til 1.UK. En storsøker som brillierte med sine fuglearbeid og nå står AK for tur.

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer