Vintersesongens siste prøver

Karacanis Testa Rosso

Karacanis Testa Rosso     Salten Fuglehundklubb har vært vertskap for den siste jaktprøven i Nord-Norge for denne sesongen. På Saltfjellet har det vært arrangert 3-dagers VK med Cacit og kvalitetsklasser alle tre Karacanis Noahdagene. Skipsfjordhøna’s C Bolt med e/f Wiggo Ditlefsen stilte til start fredag, og dagen ble avsluttet med 4. VK kvalifisering. På Dovreprøven har Geir Roger Hagenes sitt nye håp hatt sin aller første prøvestart denne helga. Henry Espeset har ført Karacanis Testa Rosso til 1.UK. Noen av våre ekvipasjer har stilt til start i Arjeplog i helga. Oppdretter Øystein Nilsen har stilt Karacanis Noah til start, og Noah har oppnådd 2. UK. Noah eies av Said Nordin. Samtidig ble Karacanis Harpa som eies og føres av Asgeir Heidar fra Island stilt på prøve i hjemlandet. Harpa fikk topp karakterer og manglet kun reis for høyeste premie, og avsluttet dagen med 2. UK. Fra distrikt Nordland har Sollidalens B Exie med fører Reidar Håheim oppnådd 1. UK HP i Arjeplog på fredag.

Wiggo og BoltVi gratulerer de premierte, og tar med dette en velfortjent pause fra prøvesporten! Reidar Håheim Exie

Total
0
Shares

Siste kommentarer