VILLMARKSMESSEN 27. – 30. MARS 2014 LILLESTRØM

Villmarksmessen2014

Villmarksmessen2014Så er Villmarksmessen over for denne gang. En sliten, men fornøyd gjeng fra O/A-gruppa kunne også i år konstatere at vår deltagelse har vært vellykket – fra opprigging 26. til nedrigging 30. mars. Det ble «en lang dags ferd mot natt», men det var det verdt. 10 nye medlemmer i klubben tar vi imot med glede. Standen vår, som høster lovord også utenfor våre egne rekker, kan vi med rette være stolte av.  Det er god plass til å sette seg ned for dem som måtte ha lyst på en «hundeprat», litt å drikke, samt noe attåtnæring. Atmosfæren er upåklagelig og tilbakemeldingene gode. Det er rett og slett hyggelig.

Hundene vi hadde med var flotte representanter for rasen.  De oppførte seg eksemplariske både i og utenfor bur.  Ingen bjeffing eller knuffing – og de som trodde at pointeren ikke kunne holde seg i ro over lengre tid, tok skammelig feil.  Herrlig!!

Pointeren gjorde seg også bemerket på hundearenaen: Furukollens Krighof Ultra «Scott» vant lørdagens apportkonkurranse og ble BIR på utstillingen søndag.  Furukollens Baretta Diamond ble BIM.  Det deltok 5 pointervalper – alle med gode kritikker.  

«Villmarksmessegjengen» besto av: Aud-Karin Brekke, Per Edvardsen, Tom Wiger, Lars Petter Pettersen, Ivan Bunes, Einar Bøhn og Turid Bøhn (standansvarlig).  Dessuten Unni Bakke som hadde det overordnede ansvaret.

Jeg takker alle for innsatsen og skjønner godt at de andre klubbene er misunnelige på oss som har så mange som vil bruke fritiden på et slikt arrangement.   At vi koser oss, utvilsomt.  Vi sees nok igjen på samme sted neste år med nye medlemmer og nye muligheter.

Turid Bøhn

Total
0
Shares

Siste kommentarer