Pointerdominans i VK på Altevatn!

Terje Steinsund og Tig. Stian Henriksen og Flicka. Dommere Ola Dyrstad og Håvard Rudi

Terje Steinsund og Tig. Stian Henriksen og Flicka. Dommere Ola Dyrstad og Håvard RudiReidar Håheim og Sollidalens ExieHelgas jaktprøve på Altevatn var preget av heftig vær og gode pointere. Lørdag våknet folket til ca 30 cm med nysnø og sterk kuling på Innset, og dermed utfordringer nok for både hunder og førere i de nærmeste terrengene rundt Villmarkssenteret. Uværet hadde ikke tatt like hardt inne på Vargneset der det ene VK-partiet gikk. Her var det godt med ryper, og selv om vinden var heftig nok var føret greit. Hele 8 hunder oppnådde å få godkjente fuglearbeid i dette partiet. Av de 6 som Sats pa spilleren, bankeren eller uavgjort for a vinne!Bli med pa noe som er mer komfortabelt – sett deg ned i stolen ved Mr Greens eksklusive blackjack casino bord. kom på premielista var fire av dem pointere. Ørntuas H Mille med e/f Stian Henriksen var nok engang å finne på lista. Mille oppnådde 2. VK m/CK i kvalifiseringen. Mens eier Rune Hoholm dømte det andre VK-partiet i Koivassdalen førte Stian Ørntuas H Flicka til 4. VK kvalik. Den andre som lyktes med premie på begge hundene sine i VK var Terje Steinsund. Han førte Pimen’s Aron til 3. VK og Ole Frømyrs Tig til 5. VK i kvalifiseringen. Søndag var det 7 pointerekvipasjer som hadde tatt seg videre til finalen. To av disse lyktes med premie. På topp med 1.VK m/Cacit tronet Tig og Terje Steinsund. 2.VK m/Res. Cacit ble Ørntuas Flicka med fører Stian Henriksen.

I Ak oppnådde Ronny Hartviksen og pointer Pointerlabbens Ina 2. AK lørdag. Søndag stilte Reidar Håheim fra distrikt Nordland Sollidalens B Exie. Exie eies av fru Vanja Jakobsen, og avsluttet dagen med 2.UK.

I Sør-Varanger ble Gallokprøven arrangert av Sør-Varanger JFF. Ørntuas I YNWA med eier og fører Torleif Knudsen oppnådde søndag 2.UK. I AK oppnådde Gullelvdalens Troy med e/f Lasse Johnsen 2.AK.

Gratulerer med strålende resultater!

Total
0
Shares

Siste kommentarer