Tromsø og Børselv

Sollidalens A Kaia Pimens B-Kajsa Tromsøprøven

Sollidalens A Kaia Pimens B-Kajsa TromsøprøvenDet ble pointernes dag både i Børselv og i Tromsø denne helga. Vest-Finnmark FK sto som arrangør av Børselvprøven og Fuglehundgruppa i Tromsø Hundeklubb var arrangør for Stilladalens Mia BørselvTromsøprøven. I Børselv gikk NJCH Stilladalens Mia med e/f Ronny Bang Amundsen av med seieren med 1.VK m/Ck i finalen. Børselvprøven var ikke tildelt Cacit. I Tromsø har Sollidalens A Kaia med e/f Øystein Pedersen virkelig vist seg fram denne helga. I kvalifiseringen oppnådde Kaia 2.VK, og i finalen ble det 1.VK m/Cacit på ekvipasjen. Ikke nok med det – også nr to på lista var pointer. Pimen’s B-Kajsa med e/f Inger-Lill Løkås Pedersen oppnådde 2.VK finale i Tromsø. Tromsøprøven hadde 60 hunder til start i VK, og dermed kunne bare 6 av hundene i hvert parti ta seg videre til finalen. Flere av pointerne i distriktet tok seg videre til finalen på søk.

I AK ble tre av pointerne fra distriktet premiert i Tromsø. Ørntuas G Lady Gaia Javapoint med e/f Tommy Samuelsberg har oppnådd 2.AK både lørdag og søndag. Biru Av Norehund med e/f Nils Ludvigsen oppnådde 3.AK lørdag og Skipsfjordhøna’s C Tomsi med e/f Tom Ditlefsen oppnådde 2.AK søndag. I UK fikk Lykketreffets Ane med e/f Geir Arne Johansen billetten til både Arctic Cup og Norsk Derby da hun søndag oppnådde 1.UK. Det samme gjorde kullsøster Lykketreffets A Lune med e/f Trond Arild Bakkehaug. Lune oppnådde 1.UK lørdag. Ane og Lune har akkurat passert året. Trond Olsen og Chriwalls Gemma har oppnådd premie begge dagene i Børselv med 3.UK.

Med så sterke reaultater på pointerne i vårt distrikt er det ingen overraskelse at tre av våre hunder er kvalifisert til NM-lag på Andøya kommende helg! Både Sollidalens A Kaia med e/f Øystein Pedersen og NJCH Stilladalens Mia med e/f Ronny Bang Amundsen er tatt ut til lagkonkurransen. Også reserven på laget er fra distriktet vårt med Alf Tore Bølgen og Borgeflons JL Ra-Balder. I tillegg skal Eva Solli med Ohlsmyrens Rocket Man delta.

Gratulerer med premier, og lykke til for både pointerlaget og de individuelle pointerne som stiller tilstart under NM-vinter kommende helg!!

Total
0
Shares