Bittermarka, Trysil 2014

Krutt. Foto: Ivan Bunes

Den årlige vintertreningshelgen med instruksjonsparti for føring av hund i fjellet ble avviklet 15.-16. mars i regi av NPK O/A ved Ivan Bunes.Krutt. Foto: Ivan Bunes

Fredag kveld inntok alle deltakerne Fredbo camping ved Jordet i Trysil. Vi samlet oss til en liten prat om helgens opplegg og
Ivan delte ut treningskortene han hadde bestilt for oss, samt ”Energy booster”, bokser med Recovery pasta og
kilos poser med høyenergiforet 4800 – alt fra vår hovedsponsor ROYAL CANIN.

Lørdag morgen sto vi tidlig opp og kjørte opp i fjellet. Innenbygdsboende pointermann Dag Richard Øvergård stilte som vanlig trofast opp som instruktør for
partiet med nybegynnere som ønsket å lære mer om føring av hund i fjellet. De øvrige deltakerne delte seg opp i små grupper og trente hund på egenhånd.
Til tross for den sterke vinden hadde vi en strålende dag i det fine været og hundene kunne ta godt for seg av terrenget på det gode føret.
Bra med fugl var det i terrenget, så bedre kunne det nesten ikke bli.

Som alltid disket Ivan opp med hjemmelaget middag og denne gangen ble det servert nydelig reinsdyrgryte og ris. Eplekake og vaniljeis fikk vi til dessert.
Inkludert Dag Richard og hans kjære Ann Kristin var vi 12 personer til bords og vi hadde en trivelig kveld, naturlig nok med mye pointerprat.

Søndag var det påskestemning i fjellet og rypene var mer medgjørlige. Utpå ettermiddagen var det mange blide og fornøyde pointereiere som reiste hver til sitt med gode minner i bagasjen.
Vi gleder oss allerede til neste år!

Tusen takk til Ivan som bruker mye tid og energi på å arrangere samlingen og ikke minst en stor takk til ROYAL CANIN som sponset hundene våre denne helgen!

På vegne av fornøyde deltakere, Eva Bente Lindseth 🙂

Total
0
Shares

Siste kommentarer