Ny DR i Oslo/Akershus

Ny DR i Oslo/Akershus - Ulf Gürgens

Jeg heter Ulf Arne Gürgens og bor i Oslo. Tok over som DR den 3. mars. Er vokst opp med stående fuglehunder, jakt, fiske og friluftsliv. Ny DR i Oslo/Akershus - Ulf Gürgens
Min første hund kjøpte jeg da jeg var 16 år, og siden har det blitt ca. 18 stående fuglehunder. De fire siste har vært pointere, mens de første 14 var irske settere.
Totalt har jeg hatt 6 hunder i VK.

Var første gang på jaktprøve i 1968 eller 69, siden har det blitt mange. Fra begynnelsen av 90-årene til 2011 har jeg stort sett arbeidet i utlandet,
og har vært borte fra prøvesporten i perioden 1993 til 2011. Jeg er gift med en meget snill kvinne, som har tatt seg av hundene mens jeg var utenlands.

Vi har vært gift i 45 år, har to voksne døtre og fire barnebarn. Min kone er billedkunstner, jeg er utdannet ingeniør og Diplom Økonom.

For tiden skriver jeg bøker, men tidligere yrkeskarriere er fra ledelse innen oljebransjen, rådgivning i FN-systemet, forsvaret og forskning.

Sommeren 2011 var jeg så heldig at jeg fikk kjøpe Jutevatnets DINA (NSJCH Håkersløkkens Straight Flush og NJCH Jutevatnets Dina ) av Ole Frøland.
En fantastisk hund som i en alder av 2 år og 4 måneder ble Elitehund i NPK. Dina – og Ole – fikk meg tilbake til prøvesporten.
Jeg takker for tilliten som avdeling Oslo/Akershus har vist meg ved å velge meg til DR.
I godt samarbeid med alle våre dyktige og engasjerte medlemmer skal vi arbeide for å gjøre klubben og våre firbente venner enda bedre. Jeg gleder meg!

Ulf Arne Gürgens
gurgens@frisurf.no97700099

Total
0
Shares

Siste kommentarer