Tromsøprøven 1.-2. mars

Jimsrypas Lio Messi

Jimsrypas Lio MessiTromsø Fuglehundklubb har stått som arrangør for helgas prøve i Troms, og også denne helga har pointere fra distriktet vårt hentet hjem heder og ære! Lørdag stilte ikke mindre enn 60 hunder til start i VK, og dermed ville kun 6 hunder fra hvert parti kunne kvalifisere seg til finalen. Sollidalens A Kaia med e/f og oppdretter Øystein Pedersen oppnådde i kvalifiseringen 1.VK m/Ck. Dette er Kaias tredje 1.VK totalt. Hun har fra tidligere 1.VK både på høsten og på skog, og nå også på vinterprøve. Jimsrypa’s Lio Messi med e/f John Solstad oppnådde 5.VK i kvalifiseringen lørdag. Moro da dette er Messis første VK-premie! Den siste som oppnådde premie lørdag var unge Freke som eies og føres av Wenche Wara. Freke hadde 1 fuglearbeid med reis og et uten, og med litt minus denne dagen ble Freke avsluttet med sin aller første jaktprøvepremie, nemlig 2.UK. I dag har ingen av pointerne våre nådd opp i VK-finalen, men to AK-hunder har oppnådd premie. Både Jippi med e/f Jenny Richardsen og Hopfossens Nero som eies av Raymond Klæboe men som i dag ble ført av oppdretter Karl Jordan avsluttet VK-kval Tromvik 01.03.14søndagen med 2.AK.

Gratulerer!!

Total
0
Shares