Ny DR Østfold

Ørjan Vassbotn - DR Østfold

Da har jeg fått æren av å overta stafettpinnen som ny DR i Østfold distrikt. Ørjan Vassbotn - DR Østfold
Mitt navn er Ørjan Vassbotn, 39 år og bor i Rakkestad med min kone, to barn på 7 og 4 samt to hunder hvor den yngste er en Pointer etter Riddarsporrens H-Bill JR og LN’s Pointmann Chanel.

Jeg er født og vokst opp i Bodø, men 18 år i Forsvaret har bragt meg mange steder rundt omkring i Norge. Min kone er fra Rakkestad, og når vi flyttet sørover var valget enkelt.
Jeg er vokst opp med hund og hatt hund så og si hele livet. Min første fuglehund var en strihåret Vorsteh, men da ny fuglehund skulle inn i hus var valget enkelt. Pointer har hele tiden vært en hund jeg har hatt et godt forhold til og når sjansen bød seg på en valp fra gode linjer var det ingen tvil.

Jeg er en aktiv jeger og ønsker å bli like aktiv på prøver. Jeg har et ønske om at fuglehundtrening og prøvedeltagelse skal settes på dagsordenen og jeg kan bidra til at østfold som distrikt kan bli litt mer aktiv. Håper derfor jeg kan få litt hjelp fra alle dere pointerfolk der ute til å få dette til. Dvs at dere sender meg oppdateringer fra prøver, samlinger, utstillinger ol. Gjerne med bilder og tekst slik at jeg kan legge ut. Det blir ikke bedre en hva vi gjør det til selv.Og jeg skal gå i front med å oppdatere dere på hva jeg vet. Har dere ønsker eller forslag til aktivitet er det kjempeflott. Det er lettere å være kreativ i fellesskap!

Gleder meg til å sette igang med jobben og er fram til et godt samarbeid.

Mvh
Ørjan Vassbotn

Total
0
Shares

Siste kommentarer