Karlsøy JFF og Harstad og Vesterålen FK åpnet jaktprøvesesongen i nord

Karacanis Noah og Viking

Karacanis Noah og VikingSå var jaktprøvesesongen i gang igjen, og det er moro at flere av våre pointere starter sesongen med topp premier! Karlsøy JFF og Harstad og Vesterålen FK åpnet jaktprøvehelga på henholdsvis Ringvassøya og Andøya. For å starte med VK kom to av pointerne i distrikt Troms og Finnmark øverst på pallen i lørdagens kvalifisering. På Ringvassøya oppnådde Stenbitens Lycke med e/f Geir Arne Johansen 1.VK kvalifisering. I Vesterålen oppnådde Borgeflons JL Ra-Balder med e/f Alf Tore Bølgen 1.VK m/Ck på lørdag. Søndagen ble også en gledens dag for pointeren da ringreven NUch NJch NV-10 Ronja med e/f Øystein Pedersen slo til med 1.VK finale på Ringvassøya! Det er mange unghunder i distriktet vårt, og i helga oppnådde Karacanis Noah med e/f Said Nordin sin første premie på jaktprøve. Han avsluttet søndagen med en flott 2.UK! Også kullbror Karacanis Viking (med mulig fører og eier oppdretter Øystein Nilsen?) ble stilt på Ringvassøya, og avsluttet søndagen med 3.UK. Terje Langaard fra distrikt Nordland eier Sallirs TJ Kompis. Denne helga ble Kompis ført av oppdretter Dag Håvard Hanssen, og Kompis avluttet lørdag med 1.UK. Lykketreffets A Lune med e/f Trond Bakkehaug hadde sin første prøvestart denne helga. Lune avsluttet lørdagen med 1.UK. Hun fyller 1 år den 1. mars, så det var en aldri så liten bursdagsgave på forskudd! Lune er datter av Stenbitens Lycke, så her ble det topp premie på både mor og datter. Flere fra distrikt Nordland har gjort det bra på Ringvassøya. Oppdretter Øystein Nilsen stilte Karacais Riga, og søndag ble hun avsluttet med 1.AK. Enda en hund fra Karacanis har oppnådd premie på Ringvassøya i helga. Karacanis Chilla eies og føres av Hans A. Eliasson fra Sverige. Chilla oppmådde 3.UK på søndag. Unge Skipsfjordhøna’s C Bolt med e/f og oppdretter Wiggo Ditlefsen avsluttet søndagen med en ny 1.AK. Sterkt av denne unge hunden!

Vi gratulerer alle premierte!

Total
0
Shares

Siste kommentarer