Ny DR i Nordland.

NPK

NPKJeg har nå vært DR for Nordland i 3,5 år og har delt mange fine samtaler med dere i forbindelse med glade øyeblikk og flotte resultater.
Men nå er det dags for «å hive» stafettpinnen videre.

Grunnen til at jeg uttrykker meg slik, er at tiden går fort for meg, med fulltidsjobb og videreutdanning ved UMB (Universitetet for miljø og biovitenskap, Ås) som tas på fritiden. Dette har jeg gjort det siste året, og nå fortsetter jeg på et nytt studie som går over 1,5 år og da er det kanskje på tide å innse at blir det for dårlig med tid til å ivareta mitt verv som DR Nordland på en god nok måte.

Jeg ønsker herved Daniel Eggesvik Østensen velkommen som vår nye DR i Nordland og lykke til i vervet. Jeg er glad for at Daniel har sagt ja til å overta vervet, og jeg er trygg på at han kommer til å ivareta sitt verv som DR på beste måte.
Det vil bli innkalt til medlemsmøte i uke 10 for å formalisere valget av Daniel og for å dele ut elitehunddiplomer til Skjalg og Prikken og Wanja og Petite.

Daniel blir å presentere seg selv på de forskjellige mediene i løpet av februar.

Takk for meg! Og lykke til videre på vinterens prøver!!

Pointerhilsen
fra
May-Iren

Total
0
Shares

Siste kommentarer