Otto Knudsen til minne

Otto og Ottorinos Omino

Natt til lørdag 14.desember døde Otto Knudsen, 66 år gammel. Otto var født på Høylandet i Nord-Trøndelag og var nr.3. i en søskenflokk på 6. Otto og Ottorinos Omino
Han var utdannet ingeniør og jobbet blant annet for Hattfjelldal og senere Namsos kommune.

I hele Otto sitt liv var jakt og fiske hans store lidenskap. Dette førte han inn i fuglehundsporten der han markerte seg på flere områder. Han førte flere hunder frem til høye premieringer.

Pointer ble Ottos rase og under Kennelnavnet Ottorino`s avlet han frem flere gode kull. Ottorinos Anna, som nå er 13 år, var hele tiden Ottos favoritt. Hun manglet kun 1 poeng på Jaktchampionatet. Otto har også lagt ned et betydelig arbeide for fuglehundsporten ved bl.a. å arrangere en masse prøver, ofte sammen med samboer Bjørg.

Norsk Pointerklubb ble nok klubben hans innen fuglehundsporten og her har gjort en fenomenal jobb som webmaster.Han bygget opp Norsk Pointerklubb sine nettsider til å bli en av de aller beste innen hundesporten, med proff redaksjonell linje og innhold. Han systematiserte også mye av de avlsdata som forelå og hadde stor interesse for avl innen pointer. Han var også medlem av avlsrådet i NPK i flere år. For innsatsen i klubben ble han i 2005 hedret med Æresdiplom og i 2007 Gullmerke.

Utenom arbeidet i NPK hadde han mange tillitsverv i Namdal Fuglehundklubb og var leder i en periode. For denne innsatsen fikk han Namdal Fuglehundklubb sitt Gullmerke.

Otto var en allsidig mann og hadde stor glede av å male og tegne. Han var selvlært og hadde utvilsomt et talent for dette. Han var også en flink håndverker som ofte stilte opp for sine venner.

Otto var som menneske engasjert og hadde meningers mot. Han hadde stor rettferdighetssans og stilte redelighet høyt.

Norsk Pointerklubb og Fuglehundsporten for øvrig takker for ditt bidrag.

Vi lyser fred over Otto Knudsens minne.

For Styret i Norsk Pointerklubb

Bjørn Smistad.

Total
0
Shares

Siste kommentarer