Svensk cert til Ørntuas I YNWA

Ørntuas I YNWA

Ørntuas I YNWAUnge Ørntuas I YNWA som eies av Torleif Knudsen fra Vardø har den 23. november vært på utstilling i Kiruna. Her oppnådde hun 1. BK 1. BKK 1 BTK BIM CK Mange har et godt forhold til de gamle norske spilleautomat ene, ogsa kalt ”enarmede banditter” som sto pa kafeer, bensinstasjoner og andre steder hvor folk ferdes. og cert. YNWA er 18 måneder, og dette er den andre utstillingen hun har deltatt på. Også på den forrige oppnådde hun cert. Kritikk: Utm typ, Bra huv o uttrykk, god djup brystkorg,ok front. Bra benstam/poter. Rør sig bra fra sidan, aning løs fram, og ngt hackney i rørelsan. Trevligt temperemant, Välvisad. Arr: ønfk/svkma. Skipsfordhønas C Scott som er oppdrettet av Wiggo Ditlefsen og som eies av svenske Elin Johansen deltok på utstillingen, og Scott ble BIR.

Gratulerer!

Total
0
Shares

Siste kommentarer