Sterk innsats av Pointerne under NM lavland!

vinnere nm lavland

NJCh Ohlsmyrens P Respect (Setpoints Buddy – Borgeflons Jaga Cs) lever godt opp til navnet.Vinnere NM Lavland Det står respekt av resultatene i høst, og ikke minst av resultatene under denne NM helga.
Individuelt beste hund under NM lag (der pointerne vant), 5.VK i den individuelle NM kvalifiseringen, 1.VK i semifinalen og avslutningsvis en meget glimrende prestasjon med sølv i NM finalen.
Eier er Hans Simensen.

Som ikke det var nok, ble Fn Isa (NJCh Black Luckys Rapp – Black Luckys Victoria) til Finn Holm Nygård bronsevinner, også Isa har hatt ei berikende helg.
2.VK m/CK kvalifisering, 1.VK m/CK semifinale og altså 3.VK NM finale er absolutt et kvalitetsstempel.
Isa var også på det vinnende pointerlaget i lag-NM.

Eldste pointer i finalen var NSUCh Vestfjorddalens Joker (Vestfjorddalsens Black Jack – Vestfjorddalens Pepsi) som la beslag på femteplassen i NM finalen. Joker eies av Sven Tore Kittelsen.

I en finale bestående av kun Pointere, IS og ES, ble tre av de fire pointerne i finalen premiert, og halvparten av de premierte i finalen var Pointere.
Den siste pointeren i finalen var Sangernutens Bun-Fuddy (Setpoints Buddy – Setpoints Fun) tilhørende Robert Gill. Bun-Fuddy hadde 2.VK i semifinalen, men lyktes dessverre ikke i finalen.

Under kvalifiseringen ble både Chriwall’s Diva (Sito de la Mazorra – Bjørkollens Diana) til Christer og Bjørn Christer Gøte Wallerby ,samt NJCh Black Luckys Ingo (NJCh Black Luckys Rapp – Black Luckys Tekla) til Knut Gunnar Sørli tildelt 1.VK m/CK.

Til slutt nevner vi at Brennmoen’s Jawa (Breidskarets Figo – Brennmoens Tea) til Linda Marielle Andreassen fikk en flott 3.VK kval.

Pointerne bet fortreffelig i fra seg under dette siste NM arrangementet for stående fuglehunder i år.
Vi er stolte over de mange gode prestasjoner som ble oppnådd under helga, og alle våre ambassadører fortjener en stor honnør for å bringe «Pointeren På Pallen».

Total
0
Shares