Ørntuas H Mille 1. AK

Mille 1. AK

Mille 1. AKSist helg ble både Norsk Derby og Sølvhunden arrangert på Kongsvold, i tillegg til at Tromsø Fuglehundklubb har hatt sin høstprøve. Kun åtte pointere stilte totalt til start på ND, og derav var tre av Sallirs-avkommene med Cava, Kebaba og Linni. Ingen av dem lyktes dessverre med å ta seg videre til semifinalen. Kun Geir Roger Hagenes og Dansk Dynasty Elka fra vårt distrikt hadde tatt turen for å delta på Sølvhunden på Kongsvold. Ekvipasen tok seg videre til semifinalen på søk, men kom ikke videre til finalen. I Tromsø stilte flere av pointerne våre til start. Biru Av Norehund og Nils Ludviksen oppnådde lørdag en flott 2. AK, og søndag ble Ørntuas H Mille ny VK-hund da hun med sin e/f Stian Henriksen oppnådde 1. AK. Mille er den tredje fra H-kullet til Kennel Ørntua som har oppnådd 1. AK denne høsten!
Gratulerer!

Total
0
Shares