Oppsummering siste to prøvehelger

Norsk Gordonsetterklubbs prøve, helgen 30.8 – 01.9.13, gav tre premieringer til hunder fra vårt distrikt. Hunder fra kennel Myrteigen stod for to av disse.  I unghundklassen gjaldt dette Myrteigens Gameboy NO46486/12 (Myrteigens Leo – Myrteigens Billie H) som fikk en 2. UK. Han ble ført av Robert Weseth, og er eid av ham og Elin Dugstad.
I AK-klassen ble det to premieringer. Myrteigens Baronesse NO43449/10 (Black Luckys Pampas – Ella F.) fikk VK-billetten med en 1. AK. Baronesse er eid og ført av Stig Røyseth. Dette var Ella F. sitt tiende avkom med en 1. AK. Dette vil bli behørig omtalt i et kommende intervju med Ellas eier Kjell Dybvik. Den andre hunden med premiering var Jutevatnets Aiko NO30175/09 (Rail av Vor-Point – Setpoints Prima) som oppnådde en 2. AK. Fører var Ståle Lingaas, som eier Aiko sammen med Christin Terøy.

Norsk Engelsksetterklubb arrangerte NM-Lag og NM-Individuelt, i tillegg til en vanlig prøve, i perioden 05. – 08.09.13 på Hjerkinn. Under kvalifiseringen 06.09 oppnådde Pointnics E Laiba 13649/07 (NJCh Jutevatnets Radar – Pointnics Chanti) en 1. VK m/CK.  Laiba er eid av Frode Kutschera og ble ført av Bertil Nyheim. Stilladalens B Sol NO32907/12 (Black Luckys Rapp – Stilladalens Mia) oppnådde en 2. UK på samme sted 07.09. Fører Leif Jan Sørli, som eier Sol sammen med sin kone Isa Sørli.

Total
0
Shares

Siste kommentarer