Pimen’s Aron tredje beste hund i NM-høyfjell finalen!

Pimen's Aron 3.VK finale NM-høyfjell

Pimen's Aron 3.VK finale NM-høyfjellNM-høyfjell er over, og vi kan gratulere Terje Steinsund og Pimen’s Aron med en topp avslutning i NM-finalen! Som en av tre pointere kvalifiserte Aron seg til finalen på Hjerkinn, og da dagen var over endte han opp med 3. VK finale NM-høyfjell. Aron var også eneste premierte pointer i finalen. Terje stilte med to hunder i kvalifiseringen. Tig som eies av Ole i. Frømyr men som bor nordpå hos Terje og stilles av ham på prøver, oppnådde i kvalifiseringen 1. VK. Mange av våre ekvipasjer stilte til start fredagen i kvalifiseringen, men ikke alle hadde hellet med seg. Det hadde derimot Ole Ingebrigtsen og Pointnics E I Point. Point avsluttet dagen med 1. VK m/Ck. Samme dag vant også Points søster Pointnics E Laiba fra distrikt Vestlandet nord med fører Bertil Nyheim sitt kvalifiseringsparti med 1. VK m/Ck. Stor dag for gullmerkemann og oppdretter Snorre Nicolaisen! Samme helg som NM ble arrangert sto VFFK som arrangør for Børselvprøven. Her stilte Frits Ole Amundsen og Shila til start, og de oppnådde 2. VK i kvalifiseringen. På Saltfjellet stilte Per Anton Berg og Patjanens Villa Antinori til start, og oppnådde søndag 3. AK. Oppsummerer vi høsten så langt, har det vært totalt 21 premieringer fordelt på 17 hunder. I alt 6x 1. VK er oppnådd av fem ulike hunder. Det sier noe om bredden i distriktet vårt. Nå står jakta for døra med jaktstart i morgen. Neste jaktprøvestart er om knappe fjorten dager. Gratulerer til de premierte, og SKITT JAKT!!

Total
0
Shares

Siste kommentarer