Aktiv prøvehelg for pointerne i nord!

VK-kvalifisering Senja

VK-kvalifisering SenjaPointeren i distrikt Troms og Finnmark har gjort det igjen! Sist helg arrangerte Midt-Troms Fuglehundklubb høstprøve på Senja, og seirende ut av finalen på søndag ble Stenbitens Lycke med e/f Geir Arne Johansen fra Tromsø med 1. VK m/Ck finale! Ikke nok med det så ble Heinådalens Ask som eies av Sølvi og Jon Dagfinn Aspenes nr tre i finalen med 3. VK finale. I VK-kvalifiseringen på lørdag oppnådde Barentsvidda’s Aragorn som eies av Christian Sletbakk men som ble ført av Jon Dagfinn Aspenes 1. VK m/Ck. Pellarskogens Kon e/f Ole Ingebrigtsen oppnådde 3. VK i kvalifiseringen. Unghunden Sallirs TJ Caca som eies av Gunnstein Bakland men som denne helga ble ført av oppdretter Dag Håvard Hanssen har oppnådd 100% premiering påVK-finale Senja Senja denne helga! Lørdag slo hun til med nok en 1. UK, og søndag oppnådde hun 2. UK. Sterkt av unghunden!

NM skog ble arrangert på Namdalseid, og dit hadde Sollidalens A Kaia og Øystein Pedersen reist. Det samme hadde Agneta Kajander og Jimsrypa’s Raija gjort. Begge kvalifiserte seg til semifinalen på søk, men røk dessverre ut i semien. På trippelprøven på Kongsvold stilte Ronny Hartviksen med Joker og Stian Henriksen med NJCH NUCH Ørntuas C Aiko. Begge kvalifiserte seg til semifinalen på søk, men kom ikke videre til finalen. Også Varangerprøven har hatt deltakere av pointere denne helga, men ingen oppnådde premie der.
Kommende torsdag går NM-lag av stabelen, og der har to av våre pointere kvalifisert seg. Pointnics E I Point med e/f Ole Ingebrigtsen skal delta på laget, og NJCH NUCH Ørntuas C Aiko med e/f Stian Henriksen er tatt ut som reserve. Vi krysser fingrene for et sterkt pointerlag, og håper pointeren topper lista!!
Gratulerer til folket!

Total
0
Shares

Siste kommentarer