Tromsøprøven og skogsfuglprøven i Pasvik

1. VK Ck Point Tromsø

1. VK Ck Point Tromsø1. VK Elka TromsøSå var jaktprøvesesongen i gang igjen, og pointerne våre åpner sterkt! I Tromsø har Fuglehundgruppa i Tromsø Hundeklubb stått som arrangør på høyfjellsprøven som har hatt terreng på Ringvassøya. Utfordringene har også denne høsten vært varmt og tørt vær, og MYE ryper. Med så mye fugl er det vanskelig og ikke pådra seg minus i løpet av dagen. Lørdagens toppremie i begge VK-kvalifiseringspartiene, og gjeveste plassering i VK-finalen var totalt dominert av pointere! Det ene kvalifiseringspartiet ble vunnet av Pointnics E I Point med 1. VK m/Ck e/f Ole Ingebrigtsen, og det andre av Dansk Dynasty Elka med 1. VK e/f Geir Roger Hagenes. Grand finale ble vunnet av Tig med 1. VK m/Cacit e/f Tere Steinsund. Storeslem til pointerne! Men flere pointere har gjort det bra i Tromsø. Ørntuas H Flicka med e/f Rune Hoholm hadde sin debut i AK. Den ble aldeles kort! Søndag slo hun likegodt til med 1. AK. Det samme gorde Jimsrypa’s Pia med e/f Halvard Lockertsen – 1. AK på søndag. Pia har dermed oppnådd nok poeng til jaktchampionatet! Rune Hoholm startet også sin unghund Ørntuas I Ibis som han eier sammen med Bing Karlsen, og hun fikk en fin 3. UK i debuten. Pointerlabbens Ina som eies av Ronny Hartviksen med som denne helga ble ført av Jenny Richardsen hentet flotte premier begge dagene da hun oppnådde 2. AK både lørdag og søndag. Jenny førte også Jippi til 3. AK på lørdag. Sallirs Tj Cava med e/f Gunnstein Bakland 1. VK mCacit Tig Tromsøoppnådde lørdag 2. UK.

I Pasvik har Ottorino’s Bono med e/f Bernt Eriksen stilt på skogsfuglprøve i regi av Bono fant sin fugl, og oppnådde søndag 1. AK skog.
Sterk høstdebut, med andre ord! Gratulerer!

Total
0
Shares

Siste kommentarer