Sollerøya 2013

sollerøya2

 

 

sollerøya2

Årets treningssamling på vakre Sollerøya i Femund ble også i år meget vellykket. Vi bodde på Rønningen camping og hytter, hvor vi hadde felles middag og hyggelig sosialt samvær i det store teltet de har på plassen. Første dag ute på øya hadde vi ganske fint vær, men fant ikke så mye fugl. Det var de erfarende hundene som gikk godt som fikk flere fuglearbeid, ellers ble det en del støkk. Andre dag, fikk vi regn og vind og masse fugl. Da hadde alle hundene sjans på fugl, og noen opptil flere ganger, og vi fikk mange flotte fuglearbeider! Vi takker alle som var med, og som bidro til at dette ble nok en flott samling, vil også takke Steinar Sørlie og Rolf Bredesen som gikk som instruktører for oss i tillegg til Ola Thingelstad og Unni Bakke.

Ønsker også å rette en stor takk til Fuglehundskolen og Knut Østmo, som drifter øya og gjør det mulig for oss å få så fine treningsmuligheter tidlig i sesongen

Total
0
Shares

Siste kommentarer