Sør-Norsk Pointertreff 2013

bir bim sør norsk pointertreff 2013

Sør-Norsk Pointertreff 2013

Helga 21-23.juni var satt av til ei skikkelig pointerhelg på Bjåen Turisthytte. Her skulle det bli utstilling med stor Cert, barn og hund , apportkonkurranse , dragrace, fjelltur og ikke minst veldig sosialt. I forkant var ikke værmeldinga den beste, men de største nedbørmengdene kom på fredag.
På fredagen var det ankomst, og grilling og sosialt i Årestoga som ligger flott til ved Breivatn. Her kosa folk seg med grillmat, godt i glasset og pointersnakk ut i de sene nattetimer.

Lørdag var det klart for utstillinga, og her var det totalt 33 hunder som var påmeldt. Og det var deltakere fra Kirkenes til Kristiansand. Det var mange som kjempet om stor-Certet, og det var 9 hannhunder og 13 tisper som var jaktprøvepremiert som ønsket å ta med dette hjem.bir bim sør norsk pointertreff 2013
For å holde styr på vimsete pointerfolk hadde vi fått Sven-Tore Kittilsen som ringsekretær, og fersk pointereier Rikke Andrine Næss til å være skriver ( som skriver kritikker vi forstår ).

Og til å dømme alle disse flotte pointerne , kom Vibeke L. Andersson fra Sverige.

Vinneren av utstillinga ble Black Luckys Queen L ( N JCH Black Luckys Rapp- Black Luckys Tekla) til Per Ola Brekke og BIM ble Barentsvidda’s C Donald (Anter-Giga) til Arild Skeivik.
Queen ble med dette ny elitehund, og Donald ble nå full-certet, og mangler kun 1.Ak for å bli ny NUCH. Gratulerer til begge to!

Beste veteran ble Black Luckys William(SE JCH SE N UCH Black Luckys Kawass- Black Luckys Gu’n) til Ingrid Margrethe Bjåen.
I valpeshowet var det 10 flotte valper påmeldt, flest pointere og 2 engelsksettere. Vinneren av valpeshowet ble Solasteggen’s Arran ( Myrteigens’s Leo- Solasteggen’s Mina) til Elisabeth og Samuel Larsen, gratubestevalp Solasteggen's Arran sørnorsk 2013 weblerer!
Det kom og en ny elitehund, Pluto ( Østagløtten’s Obelix- Venefica’s Giga) til Jan Sigve Sørhus.

Tusen takk til Vibeke for flott dømming av pointerene våres!

 

Den viktigste konkurranse ble dømt av Sven- Tore, nemlig Barn& Hund. Her var det stor kamp mellom Ferdinand med Tøffa og Svanhild med Kaans. Begge ble vinneren , men Ferdinand fikk ærespremie
for utmerket føring av Tøffa!                         barnoghund 2013

Under utstillingen var det og kiosksalg , med kake, boller og bålkaffe, og lotteri. Tusen takk til Hanne som var kioskansvarlig, og vår eminente loddselger Ferdinand!
Hovedpremien til lotteriet var et helgeopphold på Bjåen Turisthytte med trening av fuglehund, og den heldige vinneren ble Tore Husebø.

På ettermiddagen var det duket for apportkonkurranse, denne ble dømt av Vibeke. Her var 17 hunder som var med å kjempe om den flotte pointerstatuen som Vestlandet Sør har satt opp.
Denne må vinnes 3 ganger før man får den til odel og eie. Vinneren ble Brennmoen’s Jawa til Linda M. Andreassen.

apportvinner 2013 web

Kvelden kom og man var klar for ny grillkveld i Årestoga, her var utdelinga av elitehunddiplomer for 2012, og pointerquizen skulle svares på.
De som vant heder og ære for sin pointerkunnskap var Terje Natland, Sven-Tore Kittilsen og Samuel Larsen.

Med søndag morgen kom det og noen regnbyger, men disse stoppet før dragracet var i gang. Her skulle treffets raskest hund kåres.
Vinner her ble irsksetter Sol til Silje Jakobsen ,andreplassen gikk til pointer Irpa til Elin Raastad, og tredjeplassen ble delt mellom vorsteher Tina til Marianne Sagstad og
rottweiler til Kine Tjøgersen.

For noen var det nå klart for å begynne på turen hjem , mens andre tok en liten fjelltur. Her fyrte vi bål og kosa oss med pølser, ostesmørbrød og kake

.
Vil takke alle deltakere som kom og gjorde Sør-Norsk Pointertreff til en suksess, og satser på at dette treffet kommer til å leve i mange år i et samarbeid mellom Agder/Telemark og Vestlandet Sør som arrangører!
Og en stor takk til alle som var med og hjalp til før/under og etter treffet!! Dette hadde ikke gått uten dere!

Takk til vertskapet på Bjåen Turisthytte for at vi får ha vårt pointertreff her!
Takk til våre hovedsponsorer Royal Canin ogVennesla Dyreklinikk!

Hilsen styringsgruppa i Agder/Telemark!

Total
0
Shares

Siste kommentarer