Flere pene hunder i nord!

Ørntuas I YNWA

Ørntuas I YNWADansk Dynasty ElkaGeir Roger Hagenes og Dansk Dynasty Elka har på selveste St.Hansaften vært i Rovaniemi i Finland og deltatt på utstilling. Elka som fra tidligere er N Se Uch, er nå også blitt FI Uch. Hun oppnådde Excellent BK, 1BKK, 1BTK, BIR, CK, CERT, CACIB i Rovaniemi, og når bekreftelse på dette mottas fra Finland, får Elka den fornemme tittel INT NORD Uch.

Elkas kritikk:
Well balanced bitch, with good proportions.
Feminine head. Typical dich-face.Correct bite.
Beautifuel neck, topline. Exellent quarters.
Well bodied, sound, happy mover. Good temperament.

I Sør-Varanger har Kirkenes og Omegn Hundeklubb vært arrangører for eksteriørutstilling i  Bjørnevatn. Dit dro unge Ørntuas I YNWA med sin eier Torleif Knudsen. YNWA er bare 13 1/2 måned gammel, men det forhindret henne ikke fra å bli den flotteste hunden i gruppa! Hun fikk certet og ble BIR og BIG.

Gratulerer til både Geir Roger og Torleif med flotte utstillingsresultater!

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer