Sesong åpning i fjellet

Pointersamling i Heia

Pointersamling i HeiaPointersamling i Heia Dressurområde fredag 19. juli – søndag 21. juli 2013

Samlinga starter fredags kveld med å finne plassen og rommet, deretter hyggelig prat utover kvelden. Oppmøte er Nordheim Kurs- og Konferansesenter, 10 minutter å kjøre til Heia Dressurområde.

Nordheim har “alt”, soverom til alle, ta med laken dyne- og putetrekk, det finnes kjøkken som alle kan bruke, uteareal med danseplatt, partytelt, griller et flott sted for føggelhoinneiere! Sjekk; http://www.fergeland.no/nordheim/

Veibeskrivelse:

Følg riksveg 762 fra Steinkjer og merket til “Norges Midtpunkt”, ca 35 km fra Steinkjer til Nordheim.

Lørdag;

Da drar vi og trener pointerne og andre raser! fra kl 9, er tilbake utpå ettermiddagen. Hundene som skal være med på Heia, må være vaksinerte og ha sauerenhetsbevis! På ettermiddag/kveld blir det fellesgrill og apportkonkurranse, ta med apportrype! For de som ønsker det, kan vi avvikle apportprøver, gjerne på fjellet. Kvelden avsluttes ved grillen med pointerprat, diskusjoner og lyging i stor stil – og kanskje musikk og dans. Foredrag og info fra avlsråd og sponsorer enten fredag eller lørdag.

Søndag;

Utstilling, med ny utstillingsdommer i Trøndelag – Wenche Porsanger. Utstillingen er ikke godkjent av NKK men vil være noe å skryte av likevel – Trøndelags vakreste føggelhoinn!? Du vil få en korrekt vurdering av hvor vakker og rasetypisk din pointer er. De som ikke vil delta på utstillingen kan dra sammen med Terje til Heia for enda en dag på trening. Hjemreise på søndags ettermiddag/kveld.

Hva koster dette? – hver familie/ekvipasje må betale ca kr 600,-. Dette dekker opphold, losji, Heia Dressurområde (lørdag) og utstilling. Beløpet dekker alle utgiftene til samlingen da utgiftene deles likt på alle deltakerne. Samlingen skal gå i null, intet overskudd. Mat, grillmat og drikke må hver enkelt medbringe selv
Som vanlig vil samlingen premiere deltakerne med mange og flotte premier fra Lundhags og Royal Canin.
Påmelding til Terje, mobil 41557163 eller helst E-post til  tebjugan@online.no innen 5. juli
Påmeldingen må inneholde antall personer, antall hunder og hvilke aktiviteter som du/dere skal delta på.

Total
0
Shares