Flotte utstillingsresultater

tfk utstilling 1

 På Telemark fuglehundklubb sin utstilling stilte det flere pointere. BIR ble Fjellrypas Lj Ross til Per Zakariassen med Exc ,CK, CERT, 1BHK, BIR, BIS 4. BIM ble søster Fjellrypas Lj Rally av Troll-Leiken til Sven Tore Kittilsen med Exc,CK,CERT, 1BTK,BIM. Rally ble med dette elitehund i en alder av 2 år og 3 måneder!tfk utstilling 1

Det var flere pointer som ble stilt ut her, og Vestfjorddalens Nelly Bar til Tor Helge Steen fikk Exc . Og søster Vestfjorddalens Patrika til Ole Ivar Frømyr fikk Exc,CK, res CERT, 2BTK. Sven Tore stilte også Vestfjorddalens Joker i veteranklassen og fikk her Exc ,CK, 2BHK, Beste veteran.

På Vestlandets Fuglehundfestival stilte 2 pointere frå Agder/Telemark. Dette er en 2-dager utstilling, og NPK er arrangør på søndagen.

På lørdagen stilte Røynåsens Ida til Martin Røynås / Ingrid M Bjåen og fikk Exc, CK, 1JKK, 1BTK, BIM. Lytingfjellet’s Frekka til Ingrid M Bjåen fikk VG. På søndagen fikk Ida Exc, og Frekka fikk Exc, 1BKK Det var ingen pointere som fikk CK denne dagen, dermed ingen BIR og BIM. NPK hadde fått en flott pointernål i sølv til utdeling til beste pointer. Denne ble utdelt til Lytingfjellet’s Frekka.

På Agder Fuglehundklubb sin utstilling stile Røynåsens Nitro til Rune Landås og fikk Exc.roynasens ida 1

Vi gratulerer alle med flotte premier, og håper å se mange av disse flotte hundene på Sør-Norsk Pointertreff.

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer