Invitasjon til foredrag

Invitasjon foredrag

Irsksetterklubben i Hordaland inviterer alle fuglehundfolk til foredrag med den kjente svenske instruktøren Mattias Westerlund på Invitasjon foredrag
Scandic Hotel Bergen Kokstad den 7 juni klokka 19-21.30
Mattias Westerlund driver Hundskolan Vision i Arjeplog og har mange års erfaring med hundedressur og kursvirksomhet. Mattias har tidligere i mange år arbeidet ved Hundskolan i Sollefteå. På Hundskolan Vision kombinerer Mattias sin dype kunnskap om hunder og deres adferd med mange års erfaring med trening av hunder. Ett av Mattias sine spesialområder er trening og dressur av stående fuglehunder. All innlæring og trening som Hundskolan Vision arbeider med bygger på kunnskapen om hvordan hunder lærer , hva som motiverer dem, hvordan man bygger opp lederskap og en strukturert treningsmetode som går steg for steg.

Irsksetterklubben tar en symbolsk sum på kr 50,- i inngangspenger for å dekke leie av lokale, det er mulighet for å kjøpe f.eks kaffe eller øl i baren på hotellet. Velkommen til en litt annerledes fuglehund-opplevelse!

Formålet: Gi ett oversiktlig bilde over hvordan den stående fuglehunden forberedes på den praktiske jakttreningen og jakten

Mål: Att deltagerne skal få ett overblikk om hvordan hunden forberedes for den praktiske jakttreningen, hva hunden bør kunne og hvordan man når dit.

Innehold:

· Allmenn Hundekunskap

· Innlæring

· Lederskap og motivasjon

· Stabil trening

· Innlæring av den stående fuglehund

· Apportering

Oppdatert og påmeldings info finnes her http://bit.ly/Niskavd5

Hilsen Styret NISK avdeling 5

Total
0
Shares

Siste kommentarer