Flaggskipene legger til kai

KG og Ingo sesongslutt på Saltfjellet

KG og Ingo sesongslutt på SaltfjelletTittelen på artikkelen skulle kanskje tro at noen har tenkt å pensjonere sine hunder men det er nok ikke tilfelle.
De er i skuddet som aldri før og har virkelig satt Norsk Pointer på kartet denne sesongen. Ser vi på Norsk Pointer klub`s Høyfjellscup for vintersesongen 2013
så er det mange hunder som har satt sine spor og noen med solide avtrykk i terrenget.
Norsk Pointerklub`s Høyfjells Cup resultat etter vinteren Trykk her for komplett resultat liste
Nr:           Navn:                                               Eier:                                                              Poeng
1  NJCH Black Luckys Ingo (S42068/2009) Eier: Knut Gunnar Sørli                                       57
2  NJCH Joker (06179/05) Eier: Ronny Hartviksen                                                                 36
3  Ohlsmyrens P Respect (S30118/2008) Eier: Hans Simensen                                            34
4  NUCH Barentsviddas B Sortebill (NO33072/09) Eier: Geir B Larsen / Ingrid Salvesen      32
5  Jimsrypas Kitty (15177/08) Eier: Jim Theodorsen                                                              24
6  Pointnics E I Point (13647/07) Eier: Ole Ingebrigtsen                                                          21
7  Ørntuas C Aiko (21717/03) Eier: Stian Henriksen                                                              18
8  Tig (06609/08) Eier: Ole Ivar Frømyr                                                                                  16
9  Myrteigens Joika (11046/08) Eier: Håvard Meyer                                                              13
9  Pimens Aron (S24263/2008) Eier: Terje Steinsund                                                            13
9  Stilladalens Mia (06174/08) Eier: Ronny Bang Amundsen                                                 13

Denne gjengen med oppdrettere og fører er denne vinterens flaggskip for Norsk Pointer.
Det er gjort et utdrag av Høyfjellscupen Vinter 2013 og de 10 første så langt har alle gjort det svært bra. På 10 hunder snakker vi om 32 VK premieringer, mange finale premieringer som 2 VK/ Res Cacit,1 VK/CK, 1 VK/Cacit og ikke minst Norsk Mester i NM Vinter også med Cacit.
En formidabel sesong av de her hundene og med Sortebill, Respect, Joker og Black Lucky Ingo i spissen.

Black Lucky  Ingo og KGNJCh Black Lucky Ingo ( Black Lucky Rapp x Black Lucky Tekla) og Knut Gunnar Sørlie har hatt en fantastisk vintersesong som vi knapt nok tidligere har sett. Ingo er født i 2009 og ble tidlig NJCH. Han har i vinter samlet hele 57 poeng i Høyfjells cupen og dette må være rekord. Normalt så kan man enkelte år vinne denne cupen med en slik poengsum. Tydeligvis en sterk hund som premierer seg flere dager i strekk.

Joker og RonnyNJCh Joker( Koss x Ramfløydalens Pepsi) til Ronny Hartviksen har også en drømme sesong og markerer seg i konkuranse etter konkuranse. Joker er født i 2005 så erfaring har han mye av og er en hund i sin beste alder. En farlig konkurent for mange. Med sine 11 stk 1 VK og flere topp plasseringer de senere år er han bestandig å regne med.

respectOhlsmyrens P Respect (Setpoints Buddy x Borgefloens Jaga Cs) født I 2008 og eies av Hans Simensen. Flere topp plasseringer og med Cacit. En hund uten Respekt for sine konkurrenter.

Barentsviddas Sortebill NM vinner vinter 13NUCh Barentsviddas Sortebill (Black Lucky Copiad x Giga) eies av Geir B Larsen og Ingrid Salvesen. Født i 2008 og i vinter ble han Norsk Mester Vinter, og 3VK i SM Vinter. En fantastisk prestasjon.

Bak de her hundene som har markedsført Norsk Pointer i vinter ser vi at det gror godt, det er mange hunder som representerer forskjellige blodslinjer og det er et sundt og godt tegn. Samtidlig kan man legge merke til at alle de 4 overnevnte hundene er ført av forskjellige førere fra helg til helg. Alle er hunder som greier å bibeholde sin konsentrasjon over flere dager samme om de blir utsatt for forskjellig belastning. Om de blir transportert med fly til en ny konkurranse, møtt av ny fører, nytt miljø så presterer de over flere dager. Dette er viktige egenskaper for en Pointer og det er nok en av grunnene til at de her hundene hevder seg helg etter helg.Samt at de eies og føres av flinke folk som bryr seg mye om sine hunder.

All heder og ære til alle dere som har gått på Jaktprøver i vinter og vist fram deres Pointer. Om det er unghund, voksen eller en dreven vinnerklasse hund er alle med å setter
Pointeren på Pallen.
Nå kan flaggskipene trygt legge til kai, ta en velfortjent sommerferie og lade bateriene til en ny stor sesong med Pointer til høsten.

Takk for en flott sesong og ha en fortreffelig sommer med pointeren i fokus.

Total
0
Shares

Siste kommentarer