2 x 1 AK på samme dag

eidemlias raya

Eidemlias RayaNå er sesongen slutt og det er på tide å presantere noen nye stjerneskudd på den Trønderske himmel.
Vi har kanskje vært litt under snittet på antall prøvestarter i år men mye skyldes forholdene vi har hatt i fjellet, noe skyldes nok at vi har et generasjons skifte på våre hunder men de som har stilt på prøver har da virkelig gjort det bra.

Vi har også vært gjennom et Medlemsmøte der det ble bestemt at vi gjennomfører et Utstillingskurs. Dette ble i hui og hast gjennomført siste Tirsdag med godt oppmøte. På grunn av sykdom hos innstruktør stilte Henry Espeset opp og geileidet mange ivrige hundefører gjennom kvelden og her kom det mange positive tilbakemeldinger. En velykket og lærerik kveld der mange fikk ny forståelse på det å føre hund i ringen. Et tips er å forsterke det positive med hunden og ikke legge så mye vekt på de små feil hunden har. Det kan vi ikke gjøre noe med. Takk til henry for hjelpen denne kvelden.

Vi hadde også håpet at noen sendte oss bilde og resultater fra utstillingene dere har vært på for vi har store problemer med å få tak i de resultatene.
Alt vi vet så langt er at Petter Wikdal deltok på Malvik Utstillinga med Svahøas Dog Regnr: NO48941/11 (Far: Skoglykkas Arjo (23185/03)Mor: Blålyngens Dina (13722/03)) og han fikk der handhund certet.

Jaktprøver:
Eidemlias Raya med 1 AKI Agdenes bor Liv Randi og Bjørnar Eidem. De har 2 nye tisper som de stilte en dag på Dovrefjell prøven og de valgte tydligvis rett dag å stille på. Sekken full av premier igjen og med 1 AK på begge tispene på første starten så lover det godt for fremtiden. Nå blir det kamp om utstillings premiene i sommer.
Eidemlias Raya ( Jimsrypas Jeger (15176/08) x Lytingfjellets D-Lille My (23283/01)   1 AK  Bjørnar Eidem

Eidemlias Singha 1AKEidemlias Singa (Black Luckys Rapp (S31395/2002) x Eidemlias Prikka (20552/06)     1 AK Liv Randi Eidem
De to tispene har brødre som allerede har markert seg i UK klassen så ikke alle var like forundret over at de greide dette på en dag, men vi som kjenner folka fra kysten vet at de løper ikke ned prøvene om de ikke har noe der å gjøre. Godt dressert og tar vare på de skjansene de får så står de igjen øvers på pallen.

Vi gratulerer med en flott prestasjon.

Vi gratulerer.

Petter Wikdal og Svahøgdas Dog ( Som over) har også på Dovrefjellprøven fått en flott 1 UK så dette lover godt for fremtiden.

Det neste som nå skal skje er Norsk Pointerklubs Årsmøte på Stjørdal 4-5 Mai og så skal det etter planen gå slag i slag i Juni med aktivitets kvelder i Trondheim og omegn. Her kommer det opplysninger om tid og sted. Det blir sosialt, det blir skyting og det blir dressur.

Så kommer Midt Norsk pointertreff på Hageseter (Juni) med stor utstilling og sosialt samvær( Meld dere på)

Så blir det sesongåpning i Heia,( Juli)  Nord Trøndelag. Kjenn din besøkelses tid og meld deg på så snart som mulig.

Vi håper så mange som mulig stiller opp på våre aktiviteter i sommer og støtter oss med det vi forsøker å dra igang. Vi er nå inne i en positiv trend som vi ønsker å forsterke og det gjør vi aller best sammen.

Velmøtt til våre traff og samlinger.

Total
0
Shares

Siste kommentarer