Saltfjellet

Jenny og Jippi

Jenny og JippiDA var høyfjellsprøvene for vinteren 2013 ubønnhørlig over! Salten Fuglehundklubb har i helga arrangert sesongens siste prøve, og det var vel ingen bombe at flere av pointerne i distrikt Troms og Finnmark hadde funnet veien til 3-dagersprøven. Fredagen var preget av mye vær og lite fugl, og dermed også lite premiering. Lørdag bedret været seg utover dagen, og dagen i dag har vært lettløpt og strålende. I kvalitetsklassen har det vært ei eneste premiering fra Troms i løpet av helga. Den sto Jippi og Jenny Richardsen for da de fredag oppnådde en flott 2. AK. I VK-kvalifiseringen tok Joker med e/f Ronny Hartviksen, Barentsvidda’s B Sortebill med e/f Geir B. Larssen og Borgeflons JL Ra-Balder med e/f Alf Tore Bølgen seg videre til semifinalen på søk. I semifinalen oppnådde Ra-Balder 2. VK, mens Joker og Sortebill kom videre til finalen på søk. Ingen av disse lyktes med premie i dagens finale.
Bildet av Jenny og Jippi er av litt eldre dato, men viser Jippi i flott stand på fjellrype.
Gratulerer til de premierte på Saltfjellet!


Nordnorsk Pointertreff 2013

Det nordnorske pointertreffet 2013 blir arrangert helga 7.-9. juni på Rismo gård i Målselv. Det vil komme mere info og program for treffet etter 21. mai.
HUSK å melde på utstillingen! Påmeldingsfristen er 25. mai, og dere kan melde på via NKK-webben.
Dommer er Steinar Sørlie.

Total
0
Shares

Siste kommentarer