Oppdateringer

På avsluttningen av sesonge har det kommet en rekke flotte resultater i distriktet vårt!!!
På Buskerud jff prøve på Geilo under til tider veldig krevende forhold, det var alt fra bunnløst til glass skare. Været var skiftende mye snø torsdag til fredag, lørdag var det fantastisk vær, søndag var det mye vind og sludd/snø som gjorde at det ble en del avkortet avprøvning, mandag under Vk finalen var det stort sett oppholds vær med sol og sterk vind.
men tross dette var det mange sterke resultater for distriktet vårt.
Vi begynner i UK hvor følgende hunder gjorde seg bemerket!
Røynåsen’s Bare Bieber (Daxoronjas Basso-Lulu’ Del Frangio) eiere Martin Røynås/Robert Gill fører Robert Gill vartet opp med 1 pr Uk som oppvarmingen til konsertene på telenorarena!
Barentsvidda’s C Vicky ( 2xVerdensmester Anter – Giga)eier/ fører Ulf Jørgensen  klinte til med 1 pr Uk med flere fuglearbeid av høy klaase.
Fordalens Lex (Njch Jutevatnets Radar – Ohlsmyrens P Dancing Queen) eier/fører Terje Hessevik Fikk som vanlig nærsakt en ny 1 Uk.
Over i Ak var parret Turid Schømer og Kjell Mykkeltvedt på farten etter en del års fravær!
Tiurskogen’s La Morena (Njch Grimasteggen’s Lucifer – Affern’s Wilma) fikk en flott 2 pr Ak Eiere Kjell og Turid ført av Turid.
Setpoint’s Inka (Setpoint’s Buddy – Setpoint’s Bless) eiere Kjell og Turid vartet opp med en flott 1 pr Ak ført av Kjell.
I VK var det storeslem fra distriktet vårt 🙂
1 Vk kval til Sangernuten’s Left (Setpoint’s Buddy – Setpoint’s Fun) eier Morten Gilhuus ført av hans bedre halvdel Kate Haugsvær
2 Vk m/ck kval til Black Luckys Queen L (Njch Black Luckys Rapp – Black Luckys Tekla) eier og fører Per Ola Brekke som skal i hard rening til neste år for og stå løpet ut!!!
Det ble ingen premier i semifinalene grunnet været.
1 Vk m/ Cacit til Ohlsmyrens P Respect (Setpoint’s Buddy – Borgeflon’s Jaga Cs) eier og fører Hans Simensen.
Etter dette valgte både Terje Hessevik og Ulf Jørgensen med henholdsvis Fordalen’s Lex og Barentsvidda’s Vicky å ta turen til Artic cup Alta, der kom Vicky til Finalen uten og lykkes. Lex og Terje hadde stolpe ut i kvalifiseringen, men de valgt og starte i Uk i dag og det endte som vanlig med en ny 1 pr Uk dette er Lex og Terje sin femte 1 pr Uk for vinteren og det må sies å være ikke mindre imponerende når vi vet hvordan forholdene har vært i vinter. vi venter spent på fortsettelsen Terje og Lex
Hans Simensen valgte og sende Ohlsmyrens Respct med den ikke ukjente irsk setter damen fra Veggeli Randi Halvorsen til RSM  på Femund, det endte med 1 pr Vk kval. vi bøyer oss!!!
Vil med dette gratulere alle med fremragende resultater.

Total
0
Shares

Siste kommentarer