Utstillingstrening/ Referat fra møte.

Fra Medlemsmote 17 April

Fra Medlemsmote 17 AprilSå var medlemsmøtet 17 April over. Mange hadde møtt opp for en hundeprat på tampen av sesongen.
Vi gikk igjennom de sakene som skal opp på Distrikts konferansen og Årsmøtet. Trønder gruppa er blitt en sammensveiset gjeng som egentlig er svært enig i planene og som har samme mål til det beste for Norsk Pointerklub. Dette gleder oss i styringsgruppa og vi reiser til årsmøtet med klare planer.

Under en slik kveld får vi mye tid til å prate hund, bli litt bedre kjent og vi leter etter små problemer blandt medlemmene.
Vi fikk besøk av tidligere DR i Trøndelag Irene Krogstad. Hun er utstillingsdommer og holdt et kort foredrag om det å stille ut en Pointer.
Hva bør vi legge vekt på, forbredelser osv. Såpass lærerikt for mange at det ble bestemt at vi også tar et praktisk kurs før utstillingene starter for fullt.

Dermed blir det Utstillingstrening.
Sted: Parkeringen til Beslag-Consult, Industriveien Heimdal ( Vis a vis Heimdal Dyreklinikk)
Tirsdag 23 April kl 19.00
Ta med hund, valp, utstillingsbånd
Så får vi en lærerik og hyggelig kveld med gode muligheter for å forbedre oss i utstillingsringen.
Nye og gamle bekjente er hjertlig velkommen, og vi håper så mange som mulig benytter seg av muligheten til å få noen tips.

Formann Bjørn Smistad var også på besøk hos oss og det er svært positivt at representanter fra styret viser sitt ansikt på våre møter. dette ble satt pris på av medlemmene som forsatte hundepraten under servering av kaffe og kaker mens vi hadde utlodding av flotte premier fra Royal Canin, Cubus og Uniq. Vi setter stor pris på støtten.

Hundeprat og lufting av hundSå var det lufting av hunder og mere hundeprat om våre nye valper og unghunder og jeg er sikker på at nå gror det godt  for NPK i Trøndelag.
Vi går en spennende tid i møte.

Total
0
Shares

Siste kommentarer