Ny DR i OA

Øystein Dahl

Øystein DahlEtter 5 år som DR i Oslo/Akershusgruppa ønsket Unni avløsning. Da jeg ble forspurt av noen av medlemmene i klubben om jeg kunne tenke meg og overta må jeg inrømme at jeg var litt i tvil. Ikke fordi jeg ikke hadde lyst, men fordi Unni og hennes gjeng har gjort en fantastisk god jobb og at dette ville være vanskelig å følge opp videre. Heldigvis vil resterende medlemmer i styringsgruppa fortsatt være med, noe jeg setter meget stor pris på. For de av dere som ikke kjenner meg tenkte jeg å fortelle litt om meg selv. Øystein Dahl, bosatt i Hakadal som en del av en familie på 3. Vi har hatt en rekke korthår og har de siste årene fått oss 2 pointere i form av Borgeflon’s Raffzeth og Phantom’s Wild Bird. Vi har også ett lite oppdrett under navnet Høgdalia og venter vårt første pointerkull til sommeren. I arbeidslivet jobber jeg i forsvaret, noe jeg har gjort i stort sett hele mitt arbeidsliv. Jobben gjør at jeg har flytte litt rundt i landet, og har både jaktet og startet på prøver både i store deler av landet vårt og noen ganger utenfor landets grenser. Jeg setter stor pris på tilliten jeg er gitt som DR og gleder meg til å komme i gang med arbeidet. Om det er noe dere lurer på, har forslag til aktiviteter eller bare vil slå av en hudeprat er dere hjertlig velkommne til å ta kontakt.

Øystein

Total
0
Shares

Siste kommentarer