Møte og DR-skifte

9017 139938722090 7417156 n

9017 139938722090 7417156 nOnsdag 17. april kl 19.00 holder NPK OA sitt årsmøte på Nordre Lindeberg gård (Strømsv. 350), hvor vi tar opp saker som skal opp på NPK sitt RS i mai. Vi håper at mange av medlemmene våre kommer og benytter seg av sin stemmerett. Det vil bli servert kaffe og kaker.

Vi skal også ha offisiellt DR skifte denne kvelden. Jeg vil derfor benytte anledningen til å takke for tilliten i de fem årene som jeg har vært DR i OA. Det har vært en sann fornøyelse å bli kjent med så mange flotte mennesker, og få være med å bidra i NPK. OA er et stort distrikt med mange medlemmer og mye aktivitet. Dette føler jeg at vi i styringsgruppen har fått til på en god måte i disse årene, og ønsker å takke alle som har vært med og bidratt gjennom denne tiden. Uten dere hadde dette aldri gått så bra! De som sitter i styringsgruppa i dag ønsker alle å være med videre sammens med Øystein Dahl som blir vår nye DR. Dette er gledelig både for Øystein og meg, og jeg er overbevist om at distriktet er i trygge hender. Jeg ønsker dere lykke til videre og sier tusen takk til alle medlemmene av OA for all støtten, en lærerik tid og mange hyggelige opplevelser!! Presentasjon av vår nye DR kommer senere.
Mvh Unni Bakke. (bildet er av kongen min)

Total
0
Shares

Siste kommentarer