Altevatn, SM, Abisko og Gallok

KittyJim

KittyJimMilleogPatrickNok ei stor pointerhelg er over! Midt-Troms Fuglehundklubb har arrangert vinterprøve i strålende vær på Altevatn i Indre Troms, og har trosset alle spådommer om lite fugl i terrengene. Unghundene fra Kennel Sallir fortsetter å sanke premier, og både Sallirs Tj Cava med e/f Gunnstein Bakland og Sallirs Tj Kebaba som eies av oppdretter Dag Håvard Hanssen men som i helga ble ført av Mads Hanssen har oppnådd 1. UK. Tre av hundene i dette kullet er nå stilt på prøve, og alle tre har oppnådd 1. UK før de runder 14 måneder. Så har NPK avdeling Troms og Finnmark fått en ny og engasjert og meget dyktig pointerfører! Unge Patrick Andre Brox på 13 år har for aller første gang ført familiens hund Ørntuas H Mille på jaktprøve. Patrick utførte oppdraget med glans, og kom ned fra fjellet med 1. UK på Mille! Finalen ble ren pointeroppvisning med Jimsrypas Kitty med e/f Jim Theodorsen som vinner med 1. VKm/Cacit, Barentsvidda’s Aragorn med 2. VK og Pointnics E I Point med e/f Ole Ingebrigtsen med 3. VK. I kvalifiseringen ble både Point og Aragorn premiert med henholdsvis 1. VK og 4. VK. Mikkel Lyngar som hører til avd. Nordland oppnådde 1. VK m/Ck i kvalifiseringen med Grovsmias J Carreras. Södra Norrbottens Fågelhundsklubb har arrangert SM i helga, og her ble Barentsvidda’sGeirBSortebill B-Sortebill med e/f Geir Birger Larssen plassert som nr 3 i det svenskemesterskapet med CK og HP. I Gallok sto Sør-Varanger JFF om arrangør for Gallokprøven, og her oppnådde Ørntuas I You’ll Never Walk Alone med e/f Torleif Knudsen en flott 3. UK på sin første prøvestart. Terje Steinsund har sist helg vært i Abisko med pointer Tig som eies av Ole I. Frømyr. Her oppnådde Terje og Tig 6. VK.
Øvrige pointerresultater finnes i pointerdataasen på www.pointer.no
Kommende helg avsluttes jaktprøvesesongen i nord med Altaprøven og høystatusløpet Arctic cup i Alta. Lykke til alle ekvipasjer som stiller til start, og gratulerer til alle premierte helga som var!

Total
0
Shares

Siste kommentarer