Medlemsmøte 25. april kl 19.00

Hei pointerfolk i nord!

Det inviteres herved til medlemsmøte i NPK avd. Troms og Finnmark.

Sted: Vollan Gjestestue, Nordkjosbotn
Tid: 25/4 kl 19.00

Det blir enkel servering med kaffe og noe å bite i.

Vi går gjennom sakene som skal opp på Representantskapsmøtet i mai – sakslista finner dere på hovedsiden til www.pointer.no  Fint hvis dere tar utskrift av saksdokumentene for å ta med på medlemsmøtet.

Dersom dere har saker dere ønsker å ta opp, må jeg har sakene hos meg innen onsdag 17. april. Innkallingen er også sendt ut på mail; hvis du ikke har fått den, er det fordi jeg ikke har mailadressen din. Vær vennlig å sende meg adressen så du også får tilsendt info på mail!

Lang reisevei for oss alle gjør at jeg  ha tilbakemelding på hvem som møter! Send tilbakemelding til meg på mail inger-lill@nordtroms.net eller mobil innen lørdag 20. april.

Velkommen!

Med hilsen
Inger-Lill L. Pedersen
DR avd. Troms og Finnmark
Tlf 41675716

Total
0
Shares

Siste kommentarer