Villmarksmessen 2013

Zeno

ZenoTo dager med rigging og fire dager på Villmarksmessen på Lillestrøm er nå over. Vi er godt fornøyde med besøket på NPK sin stand. Vi er heldige som har så mange frivillige som ønsker å bidra, og fremme klubben og pointeren på beste måte. Pointeren har vært representert på alle aktivitetene som har vært arrangert i den store hundearenaen, og vi har kommet på «pallen» hver dag i apportkonkurransen, Tiurskogens Foxy Lady til Gjermund Aas og Ann-Karin Lindberg vant hele konkurransen den dagen de var innom. Unge Borgeflons Tina Turner kom på 3. plass begge dagene hun var med og Villmyrbackens Black-Diamond til Ann Kathrine Ødegård kom på 2. plass. På valpeshowet stilte fire flotte unge pointer, og BIR her ble Black Luckys Zeno til Nicholai Røhmer Larsen. Zeno ble også kåret til messens flotteste stående fuglehund og ble 2. BIS. Valpen ble ført av Nicholais datter Majen, som gjorde en dyktig handler jobb og som vi sikkert vil se mer til i NPK i fremtiden. NPK fikk ni nye medlemmer, som alle betalte rett til NKK på messen. Dette er veldig flott, og vi ønsker de nye medlemmene, som kommer fra forskjellige deler av landet, hjertelig velkomne og håper de tar kontakt med sine DRer om de lurer på noe og blir med på aktivitetene som klubben holder. 016 1024x576Ellers må jeg få takke mine trofaste hjelpere Ivan Bunes, Tom Wiger, Turid og Einar Bøhn, Aud-Karin Brekke, Linda Andreassen, Per Edvardsen, Inger-Johanne Bergseng, Jørn-Arve Andersen, Aina Brynildsen, Jan Petter Pettersen, Morten Hagen og ikke minst foreldrene mine som har luftet og matet mine egne hunder mens messen har pågått. Dere er gull verdt alle sammen – tusen takk!!
-Unni-

Total
0
Shares

Siste kommentarer