Andøya og NM-vinter 2013

NMvinner2013.1

NMvinner2013.1RonnyJokerlag1NM-vinter er over, og vi har fått en vinner fra vårt distrikt Troms og Finnmark. Geir B. Larssen og Barentsvidda’s B Sortebill fra Harstad er allerede behørig presentert her på nettsiden, og vi i distriktet slutter oss selvsagt til det som allerede er skrevet og sagt! Gratulerer stort til Geir B. Larssen, Ingrid Salvesen og N S UCH Barentsvidda’s Sortebill med seieren i NM vinter 2013!
pointerlaget1NM-lag gikk torsdag 21. mars, og der deltok Ronny Hartviksen med Joker, Stian Henriksen med Ørntuas C Aiko mens Pimen’s Aron som eies av Terje Steinsund var reserve. Alle fra distrikt Troms og Finnmark. Den tredje på laget var Ohlmyrens P Respect som eies av Hans Simensen, men som ble ført av Robert Gill. Laget endte på bronseplass. Meget godt jobbet av gode hunder og førere!
I tillegg er det flere av våre pointere som har oppnådd premie på Andøya i helga. Jimsrypas Kitty med e/f Jim Theodorsen fikk 1. VK i kvalifiseringen fredag. Joker med e/f Ronny Hartviksen oppnådde 3. VK kvalifisering. Pellarskogens Kon med e/f Ole Ingebrigtsen oppnådde 4. VK i kvalifiseringen, og gikk videre til finale på søk. Han var den andre av to pointere i finalen, men lyktes dessverre ikke med premie der.

Skogvoll sør1Av unghundene var det igjen de 1 år gamle Sallir-søsknene som markerte seg. Sallirs Tj Cava med e/f Gunnstein Bakland fikk fredag 2. UK og StianAikolag1Sallirs Tj Linni ble premiert med 2. og 1. UK i løpet av helga. Ørntuas H FLicka og søster Mille fikk begge 2. UK. Øvrige resultater kan sees på nettsiden til HVFK.
Vi i nord gratulerer!

Total
0
Shares