Jaktprøveresultater

Fjellrypas Anna 1UK Røros 2013

Fjellrypas LJ Anna 1UKFjellrypas Anna 1UK Røros 2013
Ikke bare vakker, men også en utmerket jakthund

Fjellrypas Lj Anna NO37915/11 (Vestfjorddalens Joker 16548/05 & Fjellrypas Lilo 16358/06) til Håvard Rudi, som ble beste i rasen (BIR) på Raufoss i januar, har deltatt på jaktprøve.  Håvard tok turen fra til Røros 16.-17.03.13 for å stille Anna på hennes 2 siste UK starter, hun fylte 2 år 19.03.  Hun hadde 2 fuglearbeider på lørdag, men de hadde ikke flaksen på sin side denne dagen.  Fuglene var for lette.  Men på søndag fikk de lønn for strevet, og ble belønnet med en velfortjent 1UK.

Gratulerer til eier og oppdretter med et flott resultat. Og lykke til i de voksnes rekker.

HEDER OG ÆRE

For å skape en innholdsrik hjemmeside trenger vi medlemmenes hjelp. Den kan enkelt bli mer interessant ved at du i første omgang husker på å informere oss om oppnådde resultater, og gjerne med bilde, fra jaktprøver og utstillinger per telefon, mail eller sms.

Neste gang du mottar «heder og ære», ta deg tid til å stoppe opp ett par minutter før du setter deg i bilen for å starte på hjemturen. Et gylden øyeblikk som bør nytes og foreviges, for deretter å bli delt med alle pointerfrelste.

Per telefon eller sms til tlf 90 40 52 50 eller per mail til: dr-hedopp@pointer.no,

INFORMASJON PER MAIL

Ønsker du å motta informasjon om NPK avd Hedmark/Oppland sine aktiviteter elektronisk?  Send oss en mail (dr-hedopp@pointer.no) Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å bli registrert i vår elektroniske mailing-liste.

Vi ønsker alle våre medlemmer lykke til på de kommende jaktprøver og utstillinger!

Total
0
Shares

Siste kommentarer