TRENINGSAMLING PÅ BJÅEN TURISTHYTTE 12-14.APRIL

black luckys william ingrid

Det blir treningssamling for stående fuglehunder på Bjåen Turisthytte 12.-14.april 2013. black luckys william ingrid

Vi har dispensasjon frå båndtvangen .Det blir 2 «partier» med maks 6 hunder pr. parti.  Instruktørar er Martin Røynås og Olav Schrøder.

Det er vanlegvis masse fugl på Bjåen på denne tida, så trenger du å få ein hund i orden, så er dette rette tida.

Program:

Torsdag 11. april

Oppmøte mellom 18.00-20.00 for innkvartering.

20.30: Informasjon om fredagen og teori om føring av hund i fjellet.

Fredag 12. april

Vi går ut i fjellet 09.00. Der er vi til vi og hundene er fornøyde. Det blir 6 deltakere pr. instruktør.

18.00. Oppsummering av hver enkelt hund.

19.00 Foredrag om foring og trening av hund, samt dressur av fuglehund i fjellet.

Sosialt samvær i peisstua

Laurdag 13. april

Vi går ut i fjellet 09.00. Der er vi til vi og hundene er fornøyde. Det blir 6 deltakere pr. instruktør.

19.00 oppsummering av hver enkelt hund.

20.00 jegermiddag i Nipasalen med kortreist velsmakande tradisjonsmat.

Sundag 14. april

Vi går ut i fjellet 09.00 og blir der fram til 15.00.

15.30 oppsummering og evaluering.

Praktiske opplysningar
Jegermiddag lørdag er inkludert i prisen. Ellers har deltakarane med sin eigen mat. Det må medbringast sengetøy eller sovepose. Det er godt med kjøkkenplass på Bjåen. Hundane må være i bur. De luftast i band på Bjåen. Det er ikkje sal av verken alkohol eller mat på Bjåen, men begge delar kan medbringast. Alle må ta med ski, skisko og klede og ustyr til å være vi fjellet. Det kan være både vårvær og full vinter på Bjåen på denne årstida.  Overnatting skjer på Bjåen Turisthytte.

Påmeldingfrist. 01.april 2013

Påmelding til Ingrid Margrethe Bjåen , ingrid_margrethe@hotmail.com

Pris: 2200.- for NPK medlemmer , følge til deltakere betaler 1200,-
Etter påmeldingsfristen om de ikke er fullbooket vil vi åpne for andre deltakere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Siste kommentarer