NPKs prøve påTolga 9-10mars

NPKs vinterprøve arrangeres i samarbeid med Østerdal Fuglehundklubb på Tolga. Hovedkvarter er på Hodalen fjellstue i storslagne omgivelser. ØFHK disponerer over 11 terreng fra Langsjølia i øst til Vingelen i vest, og kan bruke dem avhengig av føre forhold og rypebestand. Det var meldt om tunge forhold i fjellet,men arrangørene hadde gjort en god jobb i forkant med å plukke ut de beste terrengene. Men vinterprøve er vinterprøve, så vi hadde hunder som opplevde noe tunge forhold og turboføre. Noen fikk ikke sjans på fugl, andre hadde sjans som ble misbrukt, mens andre igjen tok vare på sine sjanser. Været var strålende,men veldig kaldt om morgenen (-30).
NPK ble representert ved Aslak Digernes, som i tillegg var NKKs representant, dømte Cacit-finalen og fikk med seg 2 UK på sin egen Peikar. Finalen ble en reell konkurranse med ES DC til Frank Robert Brekke som vinner. VKen markerte starten på Vintercupen som fortsetter på Røros neste helg, deretter to helger på Femunden. Vinneren får blant annet jakt i Dalsbygda.
NPKs fat til beste pointer gikk til Chriwalls Fred Flinstone som fikk 1UK lørdag. Av mange pointere til start, fikk altså Peikar av Vor-point 2 UK og Black Luckys Ingo kom til finalen.
ØFHK takker sponsorer Eukanub og  Bolig-og eiendomsutvikling, samt bygda Hodalen, alle dommere og deltagere  for en fin helg. 
Resultater kan leses på www.fuglehundklubben.no

Total
0
Shares

Siste kommentarer