Ørntuas H Flicka med 1. UK igjen!

Flicka

FlickaEi HEFTIG helg værmessig i nord denne helga, og definitivt utfordrende forhold for hundene våre som stilte på jaktprøve på Ringvassøya og på Senja! Karlsøy JFF sto som arrangør på Ringvassøya, mens Midt-Troms Fuglehundklubb arrangerte senjaprøven. Rypene blåste bort i uværet, og premieringene uteble derfor begge dagene. To av hundene i vårt distrikt har likevel oppnådd premiering. På Senja klarte Ørntuas H Flicka til Rune Hoholm bragden med å oppnå 1. UK på søndag! Dette er Flickas andre 1.-premie i unghundklassen, og ennå har sesongen bare så vidt startet. H-kullet rekker også å få med seg Arctic Cup før de fyller 2 år. På Ringvassøya fikk Jippi til Jenny Richardsen 3. AK lørdag på tungt føre. Bildet viser en strålende fornøyd Rune Hoholm med Ørntuas H Flicka, og en like blid dommer Sverre Andersen (bildet er klippet fra nettsiden til MTFK).
Gratulerer til begge!

Total
0
Shares

Siste kommentarer