Oppretthold hundens væskebalanse under jakta !

Royal Canin Rehydration Support

Royal Canin Rehydration Support

Det er viktig at hunden din får i seg nok væske i løpet av en dag i terrenget. Mange hunder er flinke til å drikke underveis. Men om du er bekymret for at hunden din ikke får i seg nok væske så kan forleverandøren din hjelpe deg. Der finner du Royal Canin Rehydration support.

 Royal Canin Rehydration Support

Royal Canin Rehydration Support inneholder elektrolytter, som gjør at hunden beholder væsken i kroppen lenger. Produktet er utviklet for å kompensere for væsketap hos dehydrerte hunder.
Det er pakket i små poser som er optimalt å ha med seg i sekken og tar lite plass.
Det er enkelt i bruk, bland pulveret i en halv liter vann (det er en fordel om vannet er oppvarmet, men ikke en forutsetning)
Royal Canin Rehydration Support

Rør om posens innhold og server!

Royal Canin Rehydration Support får du kjøpt hos forleverandøren din.

Convalesvence Support

Vi har også utviklet Convalescence Support som er like enkel i bruk og også med fordel kan gis til hunden hunder jakten. Convalescence Instant Diet har høyt energiinnhold (4 734 kcal/kg tørrstoff). Foret lar seg lett løse opp i vann og er et energirikt og komplett flytende fôr som er svært velsmakende og lett fordøyelig.

Fôr tidlig om morgenen slik at det gjerne går 2 timer før du går ut. Under rast i løpet av dagen kan du gi en liten porsjon høyenergifôr. Du får Royal Canin Convalescence support hos din forleverandør.

Dette er et tilskudd som fås både som våtfôr eller som pulver til å røre ut i vann. Royal Canin Convalescence supportetter, kan brukes av hunder som utsettes for store anstrengelser. Convalescence Support er svært energirikt og vil med fordel kunne gis som en ”snack” under kortere raster.

Total
0
Shares

Siste kommentarer