Pointervalper

Pointervalp

Det er stor produksjon av pointervalper om dagen. Valpelista er lang med mange spennende kull og stor variasjon. Vi har valper som er leveringsklare og valper som er nyfødte.
Det er nært forestående fødsler på Pointervalpgang og valper som ventes utpå våren.
Felles for alle er at du allerede til høsten kan la dem få prøve seg i terrenget, etter at de har fått vår og sommer til å boltre seg på.
Avlsrådet er glad for optimismen hos oppdretterne og for de nye kombinasjonene. Det er viktig for rasen vår og for utviklingen videre. Samtidig ser vi at det kan være vanskelig å få omsatt så mange valper på en gang. Vi oppfordrer alle medlemmer til å hjelpe oppdretterne å finne gode hjem til valpene slik at de kan bli gode ambassadører for rasen vår. Hvis du eller noen du kjenner spekulerer på å kjøpe valp, er tidspunktet for handling nå. Klikk på linken her og finn de mest interessante kombinasjonene for deg og ta kontakt! Lykke til!

Total
0
Shares