Samling på Dovre 15 Februar

treningstur 15 feb

treningstur 15 febJUHUUUU, Året starter ikke som forventet men vi antar at vi vet årsaken. Siste år hadde vi en nybegynner samling denne helga med veldig bra tilslutning men i år oppdaget vi nok litt forsent at vinterferien var flyttet en uke og det tar jeg på min kappe.
Behovet for samling og for trening er jo i aller høyeste grad til stede og for å tilfredstille de ivrigste ble det laget en treningstur på Lørdag i strålende vær.
Selv om selve samlingen denne gang ble avlyst så var vi 5 ekvipasjer som dro ut i fjellet kl 10.00 på Lørdag i fint føre og fantastisk fint vær. Jeg var angrepet av innfluensa og med feber i kroppen måtte jeg melde pass til Lunch  men da er det ikke farlig når det er greie folk fra andre distrikter som vil stille opp. Roar Karlsen tok over og geleidet gjengen trygt videre gjennom dagen og det meldes at alle var godt fornøyd med gjennomkjøringen denne dagen med sine unghunder som også kom i fugl.
Alle er kommet godt igang med dressur og det er kultiverte hunder om legger litt erfaring til for hvær tur. Det er helt på det rene at de her hundene kommer på premielistene utover vinteren og høsten. Takk for turen til Marianne Singsås og Kalbergskogen Odin, Bjørn Selgren og Barentsviddas Astor, Jon Jensen og Myrteigens Milo Titan og Roar Karlsen med Kokanese Eddie.
Hilsen Terje og Myrteigens Birthe

Total
0
Shares

Siste kommentarer