Medlemsmøte 13. februar!

Søren M Johansen

Søren M JohansenPå årest første medlemsmøte i NPK OA, hadde vi besøk av Søren Mulvad Johansen. Søren er helt klart en populær mann, og mange hadde tatt turen inn til hovedstaden, selv i disse VM tider, for å høre hans foredrag. Søren delte sin enorme kunnskap med oss på en interessant og lærerik måte. Om hvordan han mener vi kan få en godt dressert jakthund på en sunn måte, uten å ta fra den jaktlyst eller glede. Han delte også noen tanker om avl, og at det er viktig at vi er helt ærlige på den hunden vi har. Tusen takk til Søren som velvillig stilte opp for oss og delte sin kunnskap. Vi hadde også som vanlig hyggelig hundeprat, loddsalg, kaffe og kaker. Takk til alle som møtte opp, vår sponsor Appetitt, og stor takk til Inger Johanne Bergseng og Ivan Bunes som hadde bakt kaker!!

Total
0
Shares