Referat fra medlemsmøte 16 Januar

Medlemsmote 16 jan

Medlemsmote 16 janSå var vi igang igjen med et nytt år og det møtte ca 25 personer til vårt første medlemsmøte som ble holdt 16 Januar i lokalene til Beslag-Consult som igjen er behjelpelig med lokaler til oss. Dette setter vi stor pris på, gang på gang stiller de opp.

Som foredrag var det satt fokus på Royal Canin og det samarbeidet vi skal ha med dem i de kommende år. Royal Canin  stilte med en glimrende foredragsholder som snakket om  hva som kreves av energi  tilskudd hos jakthunder og tok oss med på en reise i hundens ernæring. Takk til Eirin og Royal Canin.

Eirin i Royal Canin holdt foredrag for NPK
Terje Bjugan pratet litt om hva som forventes av oss medlemmer og hva avtalen med Royal Canin innebærer.
Så kom vi til punktet om det som skal skje fremover. Det første som skal avvikles er NYBEGYNNERSAMLING i Februar. Dette blir etter samme opplegg som siste år som fungerte veldig bra.
Så kommer Jentesamlingen som også i år skal gå på Dovrefjell. Her jobbes det med å sy sammen de siste tingene før det blir annonsert.
Vi lanserte også vår BUFF, dette ble godt mottatt og vi fikk solgt engod del allerede. Håper så mange som mulig bruker de så ofte som mulig. Vis at du har Pointer.
Kaffe ,kaker og hundeprat mens vi selger lodd til vårt lotteri.
Mange fine gaver fra lokale butikker og fra Royal Canin.
Kommende aktiviteter blir annonsert på våre hjemmesider og på Facebook.
Mange har lang vei hjem og vi setter stor pris på dere som kjører 2 timer en vei for å komme på våre møter, det viser engasjemang og gleder oss som sitter i styr og stell.
Ekstra gledelig er det at det stadig vekk kommer nye ansikter til våre møter og det er hele poenget for oss. De nye skal treffe og bli kjent de litt mere erfarne, slik heves nivået på pointer klubbens medlemmer sakte og sikkert.
Vi ønsket vel hjem og en aktiv etterjuls vinter.
Medlemsmote 16 jan

Total
0
Shares