AGNES DELPHINS OPPDRETTERPRIS 2012

Eidemlias Lord

Agnes Delphin’s oppdretterpris 2012

Eidemlias Lord

Liv Randi og Bjørnar Eidem har i en årrekke ført frem og oppdrettet mange sterke og gode pointere.
Kennelnavnet ble etablert siste halvdel av 90 tallet, men de har bedrevet oppdrett siden 80 tallet. De har holdt seg trofast til pointere i alle år og er fantastiske ambassadører for rasen og klubben.
De har klare meninger om hvordan en god pointer skal være, og har klart å oppdrette flere sterke og robuste individer. Noen av kjennetegnene er sterke gode poter, god pels, gode kropper, stor jaktlyst og gode viltfinneregenskaper.
Vi nevner noen av de hunder de har hatt: Njch Peik, Njch Wasa av Kvervelvind, Fange-Liv, Eidemlia’s Extra, Eidemlia’s Vanja, Njch Lytingfjellets’s Lille My, Eidemlia’s Prikka, Eidemlia’s Tuva, Eidemlia’s Kira, Eidemlia’s Singha og Eidemlia’s Raya.
Noen hunder som kommer fra Eidemlia’s: Raya, Nuch NV 93 Varg, Nuch Rally, Eidemlia’s Mini-Max, Eidemlia’s Santos, Eidemlia’s Ronja, Eidemslia’s Troll, Eidemlia’s Kompis, Eidemlia’s Lord, Eidemlia’s Dano og Eidemlia’s Dallas.

Flere av disse hundene som her er nevnt har hevdet seg både på jaktprøver og utstilling med fremragende resultat, Bjørnar og Liv Randi er vel av de pointerekvipasjene som har hentet flest premier på Kongsvold. Når andre pointere har vært fraværende på Kongsvold har de vist flotte resultater på sine hunder der og vært noen flotte ambassadører for NPK og pointeren.
I 2012 har det blitt vist frem 2 forskjellige kull fra Eidemlia’s.
Kull-nr. 1 Njch Lytingfjellet’s Lille My og Jimrypa’s Jeger.
Kull-nr. 2 Nuch Eidemlia’s Prikka og Njch Black Lucky’s Rapp.
Disse kombinasjonene har resultert i gjentatte 1.UK, imponerende 2 pr. Derby finale Kongsvold og nr. 1 svensk derby finale. Nr. 1 og 3 på pointer klubbens unghund cup 2012. Samtidig har flere av hundene fra disse kombinasjonene også har gjort det sterkt på utstilling.

Det er med Stor glede Familien Delphin og avlsrådet i Norsk Pointerklub tildeler kennel Eidemlia’s ved Liv Randi og Bjørnar Eidem Agnes Delphins oppdretterpris for 2012
Beste gratulasjoner fra familien Delphin og Norsk Pointerklubb v/ avlsrådet.

Total
0
Shares

Siste kommentarer