Norgescup og Årets unghund 2012

norgescup

ÅRETS HUND – NORGESCUP OG ÅRETS UNGHUND 2012norgescup

FKF minner om å sende inn resultater for de hunder som ligger an til henholdsvis Årets Hund – Norgescup og Årets Unghund 2012 innen 20. januar 2013 til FKFs sekretær,

Ellen B. Dobloug, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Send inn fullstendig beregningsgrunnlag for poengsummen, data om hund, foreldre og eier, samt et bilde av hunden (høy oppløsning).

Regler for Årets Hund – Norges Cup og Årets Unghund

Fuglehundklubbens Forbund (FKF) kårer Årets Unghund og Vinner av Norges Cup. Kåringen skjer blant norskregistrerte hunder med eier bosatt i Norge. Hundene oppnår poeng for sine jaktprøveresultater etter samme system som benyttes for tildeling av poeng til jaktchampionatet. Vinner er hunden med flest jaktchampionatpoeng etter de regler som er beskrevet under for hver klasse.

Ved poenglikhet vinner den hunden som har færrest starter. Ved fortsatt likhet vinner yngste hund.

 Årets Unghund

Det gis poeng for hundens to beste premier i unghundklassen gjeldende år. I tillegg oppnås det poeng for premier fra høystatusløp for unghunder:
Norsk Derby, Unghund Grand Prix, Sør-Norsk mesterskap for unghunder, Forus Open og Artctic Cup. Bare premier oppnådd i unghundklassen teller med.

 Årets Hund – Norges Cup

Det gis poeng for hundens fem beste premier gjeldende år. I tillegg oppnås det poeng for hundens plasseringer i finaler i norgesmesterskapene for stående fuglehunder individuelt og lag.

 Poengberegning, se FKF`s hjemmeside: www.f-k-f.org

Total
0
Shares

Siste kommentarer