Klubbmesterskap på Norges Tak

Lunch med Bård og Marianne på Norges Tak

Lunch med Bård og Marianne på Norges TakMedlemmer fra NPK Trøndelag gjennomførte Klubbmesterskap 2012 og Julebord til 20 i stil. Godt hjulpet av medlemmer fra andre distrikter som Møre og Romsdal, Hedmark/ Oppland og Oslo/Akershus møttes vi på Fredags kveld der vi ble innlosjert i hyttene og fikk hundene foret og stelt til neste dag.
Møttes til en liten “bli kjent kveld” med Pizza og god drikke. Det tok ikke lange stunden før alle var på talefot og slagplaner ble lagt for neste dag.
Lørdags morgen møtes alle til felles frokost og loddtrekking av start rekkefølgen for Klubbmesterskapet. Det er allerede under frokosten god stemning og vi bestemmer oss for å kjøre det hele i 2 partier. UK og AK som ble godt dømt av flinke og positive dommere. En stor takk til Frode Døsvik og Svein Sellie for godt utført arbeid. Vi drar ut til terrengene og møter ennå flere deltagere som kom direkte til prøveterrengene.
Været viser seg fra sin beste side og under morgen andakten og oppropet kommer solen frem og viser oss Dovrefjell slik bare Dovrefjell kan være.
Hardtgående Pointere slippes sammen med Engelssettere og Irsksettere som også deltok på vårt klubbmesterskap og dermed tar arr.komiteen en stor sjanse men denne dagen gikk det hele godt for Pointerene.
Vi var så heldige og fikk delt ut 6 premier både i UK og i AK og det som var ekstra hyggelig var at i AK så var det en førstegangs fører som gikk til topps.
Lunch ute med bål og kaffe, litt små kaldt  og raskt ut i nye slipp før vi til slutt ender ved bilene med full resultatliste.
Vinnere i AK 2012AK
1 plass og Klubbmester -12  Chris Bucher med Mjølners Edda
2 plass. Ragni Gimseng med Myrteigens Uniqa Doll
3 plass  Heidi Lundal med Skoglykkas Billie
4 plass Per Ole Bjørndal med Bjønnålias Figaro
5 plass Odd Grenne med Vaulhaugens Queen Erika
6 plass Bente Indregård mes Svarttjønnholets Rikke

Vinnere UK Klubbmesterskap 2012UK
1 plass og Klubbmester- 12 Bjørnar Eidem med Eidemlias Raja
2 plass Liv Randi Eidem med Eidemlias Singa
3 plass Finn Larsen med Tornado av Rabbelugn
4 plass Nils Pettersen med Criwall Fiola
5 plass Isa Merethe Sørlie med Jutevatnets Mara
6 plass Lars Morten Hoven med Troya

ski vollyball 2Nå var solen iferd med å gå ned og da var det igang med tidenes vollyball kamp. Spreke jenter og gutter tok på ski og så var kampen i gang. Det er helt tydelig at  konkuranse innstinktet er til stede i denne festlige gjengen og poeng ble delt ut etter durablige taklinger og harde ballvekslinger med straffe “nubber”for de som taper ballen.Ikke bare for denne spilleren men for hele laget og dermed blir det en minne rik kamp. Alle syntes dette var ok og alle gikk for ommkledning og klargjøring til
Julebordet.
På Flellsyn Resturant var bordene dekket til full Julestemning og det bugnet av all slags god mat fra Tyske spesialiteter til Norsk Julemat.  Etter middag ble det premie utdeling sammen med kaffe og Cognac og det tok ikke lange stunden før stemningen var helt i taket.

rolf eidsvagVi fikk endelig delt ut Agnes Delphins oppdretterpris -11 til Rolf Eidsvåg og hans Kennel Skoglykkas før vi gikk i gang med
Elitehund diplomer til
Rolf Eidsvåg og Skoglykkas Tyra
Einar Holmvik og Bjørklunds CR Jackson
Eivind Grønnli og Skoglykkas Aik
Lars Morten Hoven og Myrteigens Sol

Så var det litt skryt av at Trønder gjengen har i 2012 fått 17 stk 1 UK og at trøndergjengen har tilsammen fått 75 premieringer på sine pointere siste året før vi kårets
Årets Nybegynner- 12 som ble Anne Grethe og John Jensen som med Frierfjordens Radar Jr. har fått 1 UK.

Så kom kveldens høydepunkt der vi fikk med hjelp av to gode Pointer entusiaster delt ut en ny pris som vi har kalt
Pointerkonseptet -12. En pris som vil være svært  gjev i Trøndelag. I år var prisen en PC med 17 tommers skjerm og flott bæreveske med en verdi på kr.6000.-
I år gikk prisen til en person som har satt Trønders Pointer på kartet, deltatt på alle våre samlinger, kommet med innspill og hjelp på våre dressurkurs og nybegynner samlinger. Plasert seg i toppen i Norden med sine to unghunder som nr 2  i Norsk Derby med den ene og Svensk Derby vinner med den andre.Prisen for 2012 går kort og godt til en person som har stor betydning for miljøet i NPK Trøndelag og Trøndersk Pointer. Tildeles Henry Espeset.

Så kom vi til Årets hunder-12
UK
1 plass Eidemlias Dallas T Henry Espeset
2 plass Eidemlias Dano Henry Espeset
3 plass Lytingfjellets G Isa Ketil Aune

AK/VK
1 plass Skoglykkas Arjo Eivind Grønli
2 plass Vaulhaugens Nico Svein Sellie
3 plass Fjellrypas Røa Wenche Kolstad/ John Arvid Grande

kast pa stikkaDet var oppsatt en Skiferklokke som premie for en intern konkuranse der vi kastet med 20 kr på stikka. Dette samlet inn en fin sum penger til NPK Trøndelag og det var Petter Vikdal som var mest treffsikker og vant klokka.

Lodd salg og god hjelp og støtte fra hundefor produsenten Royal Canin og andre støttespillere gjør til at vi kommer ut av ei slik helg med beina på jorden. Tusen takk til alle dere som støtter NPK Trøndelag.

Steinar og Marit dro stemningen i taketSå dro ” Old Spice” med Steinar Daløe dansen i gang godt hjulpet av ivrige gjeste vokalister og om denne dansen og festen videre, fortelles det nok mange gode historier om  rundt om i de Trønderske hjem ,men for deg som ikke var der er du hjertlig velkommen på vårt neste Julebord for dette var en kjempe fest vi lever lenge på og som blir gjentatt.

prove 4
skivollyball 5ski vollyball 3ski vollyball 4

DansFra frokost salen

Trøndersk Handbak konkuransehundeprat

Fra kast pa stikkakast pa stikka 2lunchlunch 2

lunch 3lunch 4lunch akemiddag

middag 2middag 3middag 4Svein og Steinar

opprop provePremie bord med hjelp fra Royal CaninPå prove i sol oppgang

Total
0
Shares

Siste kommentarer