Jakthundutstillingen på Lillehammer

Fjellgltts Bsj Elu kompr

Fjellgltts Bsj Elu komprFjellgløtt’s Bsj Elu NO35852/11 NUCh Myrteigen’s Jackpot – Bjørklunds SC Stella) gjorde det meget skarpt på Jakthundutstillingen på Lillehammer 17.11.12 Dommer Vigdis Nymark likte denne hunden så godt at han fikk excellent i UK, 1.UKK og CK.
I den videre konkurransen ble han også BHK og BIR. I gruppebedømmelsen ble han likegodt tildelt 4.BIG. Elu ble glimrende vist frem av eier Ann-Reidun Borgen. Nå er begrepet «i manns minne» svært tøyelig. Nå vil vel Kongsvingerutstillingen i vår kanskje falle innenfor hva folk husker. Der måtte Ann-Reidun vise frem egne hunder fordi hennes faste handler flyttet fra distriktet. Med den fremvisningen som fant sted på Lillehammer, er det vel kanskje slik at Ann-Reidun kan ta på seg handleroppdrag for andre. På samme utstilling var også Artur fra Tryll NO47307/11 (Skipsfjordhøna’s Vito – Hammerpoints Ao Kiss) med e/f Line Maria Berglund. Artur kan vise til en good i unghundklasse, hann.
Det var også noen langveisfarende pointere fra andre distrikt. Her kan de ulike DR omtale hundene videre under sine distrikt. Good fikk også Furukollen’s Max Bronchus (Rex Rodney – Furukollen’s Lucky Luke) e/f Kristin Håkonsen Gretland, i åpen klasse, hann. Daxoronjas Basso No50522/10 (Daxo Nova Hajnice – Vårsteggen’s Ronja) e/f Roy Jensen, ble bedømt til excellent i BK og 1.BK.Huldreveien’s Enna Roxy NO54516/11 (Lytingfjellet’s D-Trym – Stilladalen’s Cruella Devil) e/f Tom-Erik Øderud ble bedømt denne dagen til good i Unghundklasse, tispe. Inger Johanne Bergseng hadde også tatt turen til kjente trakter med Eraak’s Dina 27799/07 (Urlo del Vento – Eraaks N-Lola). Dina ble belønnet med excellent i BK og 1.BTK. Gratulerer så mye alle sammen, og lykke til videre.

Total
0
Shares

Siste kommentarer