Klubbmesterskap og instruksjonsparti

Klubbmestere AK 2011

Minner om årets høydepunkt, Klubbmesterskapet i OA. Dette avholdes søndag 4. november på Myrvold gård i Trøgstad kl 09.00. Påmelding skjer til Ivan Bunes på mob 91741564 mail: ivanbunes@yahoo.no eller på stedet Klubbmestere AK 2011mellom 08.00-08.45. Pris kr 200,- pr hund. Kommer du fra Fetsund i retning Trøgstad, ta til vestre i krysset på Skjønhaug i retning Bjørkelangen. Det vil bli skiltet. Vi fyrer bål, koker kaffe og griller pølser.. Sett av dagen for en sosial og hyggelig dag på stubben med liberal bedømning av din hund. Vår sponsor Apetitt har premier til alle, og i tillegg har Ivan ordnet med en sponsor til, Even Augbo AS, som sponser oss med gratis mat og drikke, tusen takk!!!
For de som ønsker å være med på instruksjonsparti, ta kontakt med Unni Bakke på mob 93043439 eller unni-ba@online.no

Total
0
Shares

Siste kommentarer